خورش موتنجن ( گیلان )

خورش موتنجن ( گیلان )

( رب انار )


موادلازم برای 6 تا 7 نفر:
1- مرغابی یا مرغ = یک عدد
2- مغز گردو = نیم کیلو
3- قیسی = 400 گرم
4- کشمش = 200 گرم
5- رب انار ترش یا ملس = 3 قاشق غذاخوری
6- شکر = 2 قاشق غذاخوری
7- دارچین و نمک و فلفل = به مقدار کافی

طرزتهیه:

مغز گردوی سائیده شده را با مرغابی ای که تمیز کرده و شسته ایم با دو سه لیوان آب می گذاریم چند ساعت با حرارت ملایم بپزد تا مغز گردو به روغن بیفتد. بعد آب انار را در کمی آب حل کرده به آن اضافه می کنیم. قیسی را شسته و هسته آنرا جدا نموده و کشمی را هم دم گرفته و تمیز نموده می شوئیم. قیسی و کشمش را با کمی روغن تفت می دهیم. بعد از این که مرغابی پخت، قیسی و کشمش و دارچین و نمک و فلفل را به خورش اضافه کرده می گذاریم با هم کمی جوش بخورد و جا بیفتد. چون معمولا رب انار شمال ترش است یکی دو قاشق شکر نیز به غذا اضافه می کنیم . این خورش تقریبا شیرین و کم آب و  به غلظت فسنجان است

( رب انار

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.