رولت مرغ فلورنتینا

آموزش و نحوه درست کردن رولت مرغ فلورنتینا

آموزش و نحوه درست کردن رولت مرغ فلورنتینا

آشپزی

مواد لازم

سینه مرغ                                    یک عدد
فلفل دلمه‌ای                                یک عدد
اسفناج                                       نیم کیلوگرم
قارچ                                           60 گرم
پیاز                                            60 گرم
ژامبون مرغ                                   یک ورق
تخم‌مرغ                                       یک عدد
شیر                                           یک لیوان
روغن                                          سه قاشق غذاخوری
آرد سوخاری                                  به مقدار لازم
پنیر پیتزا                                       50 گرم

طرز تهیه

سینه‌مرغ را با یک چاقوی تیز از وسط باز می‌کنیم و آن را توسط استیک‌کوب یا گوشت‌کوب کوبیده و کنار می‌گذاریم. در ماهی‌تابه مقداری روغن ریخته، پیاز و فلفل‌دلمه خرد شده را به آن افزوده و سپس قارچ را به آن اضافه می‌کنیم تا خوب پخته شوند. این مخلوط را هم کنار می‌گذاریم.
در قابلمه کوچکی مقدار کمی آب‌ ریخته و اسفناج را به آن اضافه کرده و به مدت دو دقیقه آن را بخارپز و آبکش می‌کنیم و بعد آب اضافه آن را با فشردن می‌گیریم. سپس در روی سینه‌مرغ یک پر ژامبون مرغ را قرارمی‌دهیم و بعد اسفناج پخته شده را روی آن گذاشته، قارچ، فلفل‌دلمه و پیاز پخته شده را اضافه می‌کنیم و مقداری جعفری ساطور شده را روی آن می‌پاشیم و در آخر، پنیر را روی مواد ذکر شده قرار داده و از یک طرف سینه‌مرغ را مانند پاکت می‌بندیم و آن را در یک عدد کیسه فریزر گذاشته، به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خوب به هم بسته شود.
رولت مرغ را از کیسه فریزر درآورده و آن را در آرد سفید و سپس در تخم‌مرغ و شیر مخلوط می‌گذاریم و در نهایت در آرد سوخاری آغشته کرده و آن را به آرامی در روغن نه چندان داغ قرار می‌دهیم تا به آرامی طبخ شود. آن را اسلایس کرده و میل می‌کنیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-182.html

رولت مرغ با عسل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.