مواد لازم
گوشت با استخوان ۷۵۰ گرم
بامیه ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه دو تا سه قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز داغ را آماده کرده و گوشت را به آن اضافه میکنیم حدود سه دقیقه
تفت داده، سپس دو تا سه لیوان آب به آن اضافه کرده و میگذاریم گوشت بپزد.
بامیهها را پس از تمیز کردن و شستن (نباید زیاد بامیهها را کوتاه کرد،
کافی است کمی چوبهای ته آن را بگیریم) در ظرفی حاوی آب جوش که کمی نمک به
آن اضافه کردهایم ریخته و پنج دقیقه میجوشانیم، سپس در صافی ریخته تا آب
اضافه آن برود.
پس از این که گوشت پخت رب، آبلیمو، نمک و فلفل را به خورش اضافه کرد،
بامیهها را در خورش ریخته و میگذاریم پنج دقیقه دیگر بجوشد تا خورش آماده
شود.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-186.html