ماهی استروژن 300 گرم
پیاز یک عدد
زعفران یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده کمی
پودر سیر یک قاشق چایخوری
لیموترش یک عدد
فلفل دلمه سبز یک عدد
شوید تازه چند برگ
نمک و فلفل به میزان لازم
کرفس به میزان لازم
سس سویا یک قاشق چایخوری
استروژن را به تکههای مساوی برش دهید. پیاز، کرفس و فلفل دلمه سبز را خلال کرده همراه با زعفران آب شده، روغن زیتون، سس سویا، پودر شیر، زنجبیل رنده شده، نمک و فلفل داخل یک ظرف مخلوط کنید و به تکههای استروژن بیفزایید، سبزیهای خلال شده را هم به آن اضافه نمایید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از گذشت این زمان میتوانید آن را کباب کنید این کباب با سبزیهای بخارپز یا پلو سرو میشود.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-191.html