دسر ژلاتینی آلبالویی

دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر

دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر

آشپزی

مواد لازم

آلبالو                                 یک کیلوگرم
شکر                                 210 گرم
پودر ژلاتین                          سه قاشق سوپخوری
آب                                   500 میلی‌لیتر
خامه قنادی                        300 گرم
وانیل                                قاشق مرباخوری

طرز تهیه

آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.

شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 5/1 لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-193.html

دسر ژلاتینی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.