سوفله شوکولای

آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای

آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای

آشپزی

مواد لازم

شوکولات ساده بدون مغز                        200 گرم
وانیل                                                 نصف قاشق چایخوری
آرد سیب زمینی                                   1 قاشق سوپخوری(20 گرم)
شیر                                                 1 لیوان
سفیده تخم مرغ                                   2 عدد
شکر                                                 150 گرم
کره                                                  50 گرم
پودر قند                                             100 گرم
تخم مرغ                                             6 عدد

این سوفله با این مواد غذایی برای 6 نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه

ظرف نسوز مناسبی را با کره خوب چرب می کنیم. شوکولات را با 2 تا 3 قاشق سوپخوری آب گرم مخلوط نموده ، به طریق بن ماری آب می کنیم. (ظرف محتوی شوکولات را در ظرف آبی قرار داده ، روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا شوکولات آب شود)
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می نمائیم . زرده را با شکر و وانیل مخلوط کرده، هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.
آرد را در ظرف کوچکی می ریزیم، شیر را کم کم روی آرد ریخته ، هم می زنیم تا آرد در شیر کاملا حل شود .
ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا شیر جوش آمده ، کمی غلیظ شود . شوکولات حل شده و کره را با شیر مخلوط می کنیم و این مایه را با زرده تخم مرغ کاملا مخلوط کرده ، آماده می گذاریم بماند.
2 عدد سفیده اضافی را با 6 عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کرده ، آنقدر می زنیم تا مثل پنبه سفید و خشک و سفت شود، به طوریکه اگر کاسه را برگردانیم، سفیده از کاسه نریزد. مایه زرده و شوکولات را کم کم داخل سفیده می ریزیم و به سرعت مخلوط می نمائیم . کافی است که مواد فقط مخلوط شود ، ولی زیاد هم نمی زنیم که پف سفیده نخوابد.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتیگراد یک ربع قبل گرم می کنیم و مایه را فوری در ظرف چرب شده آماده می ریزیم . ظرف را در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و ظرف آب گرم را کف فر می گذاریم که به مدت 45 دقیقه بماند .
سوفله باید کاملا بالا آمده و روی آن کمی بسته شود. ظرف را بیرون می آوریم ، کمی پودر قند روی آن می پاشیم و بلافاصله سر میز می بریم .
نکته حساس برای هر سوفله مدت طبخ و بلافاصله استفاده کردن آن است . چون اگر کاملا طبخ نشده باشد ،مغز آن آبدار می ماند و پف سوفله آنقدر مهم است که ظرف سوفله را بعد از طبخ سر میز روی چراغ های مخصوص قرار می دهند تا سرد نشود و پف آن نخوابد.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-195.html

سوفله بادمجان


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.