کنجد یک ونیم پیمانه
شکر یک پیمانه
عسل سه قاشق غذاخوری
روغن دو قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری
شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا
مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد
را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.
سینی را چرب
کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا
بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد. حرارت را ملایم کنید
تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.
سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل
سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید. بعد از سرد
شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما
نگهداری کنید.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-199.html