مواد لازم
آرد یک پیمانه
زرده تخممرغ یک عدد
کره 50 گرم
نمک قاشق چایخوری
آب به میزان لازم
تن ماهی یک قوطی
فلفل دلمهای خرد شده سه قاشق سوپخوری
ذرت پختهشده چهار قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آرد را الک کرده و با کره مخلوط میکنیم. باید با نوک
انگشتان ورز داده تا کره به خورد آرد برود. بعد زرده تخممرغ را میریزیم.
آب را تا جایی به مواد اضافه میکنیم که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد.
(حدود یک الی دو قاشق سوپخوری). خمیر را داخل نایلون قرار داده و یک ساعت
در یخچال استراحت میدهیم. بعد از این مدت خمیر را با وردنه باز کرده و
داخل قالب تارت چرب شده پهن میکنیم به طوری که لبههای قالب به یک اندازه
پوشانده شود.
با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده و روی آن کاغذ
روغنی گذاشته و مقداری حبوبات خشک هم روی آن میریزیم و در فری که از قبل
گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت هفت دقیقه قرار میدهیم. بعد
از این مدت از فر در آورده و کاغذ روغنی و حبوبات را خارج کرده و دوباره
هفت دقیقه در فر قرار میگذاریم. سپس کنار گذاشته تا خنک شود. تارتها را
از قالب در میآوریم. تن ماهی را که در آبجوش جوشاندیم در صافی ریخته تا
روغن اضافیاش برود. بعد با فلفل دلمهای و ذرت مخلوط میکنیم و در هر تارت
کمی از آن را میریزیم و دوباره در فر به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم تا
پخته شوند.
نکته : این میزان مواد برای شش عدد قالب تارت میباشد.
در صورتی که بخواهید 12 تارت درست کنید باید مواد دو برابر باشد.در صورت
تمایل میتوان روی مواد پنیر پیتزای رندهشده ریخت و بعد در فر قرار داد تا
پنیرها طلایی شوند.
مواد لازم
سبزی معطر چرخ شده (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)150 گرم
گوشت مغز ران هر کدام 500 گرم
لپه 250 گرم
پیاز دو عدد
تخممرغ چهار تا پنج عدد
آب زعفران یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل وزردچوبه، روغن به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه زردچوبه و دو
لیوان آب روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد
گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، میپزیم به طوری
که آبی از آن نماند.
گوشت، لپه و سبزی را از چرخگوشت رد میکنیم به
آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط میکنیم. تخممرغ را یکییکی
افزوده و مواد شامی را ورز میدهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و میگذاریم
تا داغ شود. سپس شامیها را روی حرارت ملایم سرخ میکنیم.
کالباس گوشت ۲۰۰ گرم
آرد سوخاری دو پیمانه
تخممرغ دو عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
پنیر پیتزای رنده شده ۲۰۰ گرم
روغن یک پیمانه
کره ۳۰ گرم
نان تست یک بسته
دور نانها را کاملا برش زده و قسمت سفت آن را جدا میکنیم، سپس آنها را به شکل مثلث به چهار قسمت برش میزنیم.
روی هر قسمت با قلممو کمی کره مالیده، سپس به ترتیب یک برش کالباس و پنیر
پیتزا قرار داده، دوباره یک برش نان روی مواد قرار میدهیم و با خلال دندان
آن را به هم وصل میکنیم، سپس در ظرف مناسبی تخممرغها را شکسته، به آن
نمک و فلفل اضافه میکنیم. ساندویچها را به کمک خلال دندان در تخممرغها
زده، در آرد سوخاری میغلتانیم و در روغن داغ با حرارت مــلایم سرخ
میکنیم.
منبع:اصفهان امروز