سوپ پیازچه

آموزش و طرز تهیه سوپ پیازچه به همراه عکس

آموزش و طرز تهیه سوپ پیازچه به همراه عکس

آموزش آشپزی

مواد لازم

آب‌مرغ                                           یک لیوان
پیازچه                                           200 گرم
قارچ                                              150 گرم
هویج                                             دو عدد
جو پرک                                          1/5 پیمانه
شیر                                              یک لیوان
خامه                                             سه قاشق سوپخوری
آبلیمو، نمک و زردچوبه                         به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا جو را به همراه آب‌مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج‌ها را رنده کرده و به آن اضافه می‌‌کنیم. در انتها قارچ‌ها و پیازچه‌های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می‌‌دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن‌گاه شیر را اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه‌ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز را خاموش می‌‌کنیم سوپ را در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو را به آن اضافه می‌‌کنیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/shpazi-228.html

آموزش و طرز تهیه سوپ پیازچه به همراه عکس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.