مقلوبه پلو

آموزش و طرز تهیه مقلوبه پلو ,غذای ترکیه ای

آموزش و طرز تهیه مقلوبه پلو ,غذای ترکیه ای

آشپزی

مواد لازم

برنج                                                  3 پیمانه
بادمجان متوسط                                  2 عدد
خلال بادام                                          100 گرم
گوشت چرخ کرده                                 200 گرم
پیاز متوسط                                        1 عدد
ادویه و زعفران                                     به میزان لازم
آب گوشت یا عصاره گوشت                   2 /1 پیمانه
روغن                                                به میزان لازم
نمک و فلفل                                       به میزان لازم

این غذا با این مواد اولیه برای 6 نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه

1? برنج را حدود 1 تا 2 ساعت با مقداری نمک خیس کنید. سپس قابلمه ای را آب کرده و بگذارید جوش آید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مغز برنج نرم شد، به قابلمه حدود 2 لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید. (به این عمل شوک دادن به برنج گفته می شود.)
2? پیاز را ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید. بادمجان ها را هم حلقه حلقه ببرید. روی آنها نمک پاشیده و پس از 10 دقیقه آنها را شسته، خشک کرده و در تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید.
3?  ظرف یا قالب نچسبی را که می خواهید برنج را در آن بپزید، آماده کنید. آن را کمی چرب  کرده و خلال بادام  را ته ظرف بریزید. سپس گوشت و بعد بادمجان ها را  ریخته و در آخر برنج آبکش شده را روی آنها بریزید.
4?  مواد را با دست فشار دهید. آب گوشت و زعفران را روی همه سطح مواد بریزید و روی غذا را  با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. قالب را در فر  از  پیش گرم شده با حرارت180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.

مقلوبه پلو

ماکارونی

آموزش و طرز تهیه ماکارونی پروانه ای


آشپزی

آموزش و طرز تهیه ماکارونی پروانه ای


مواد لازم

ماکارانی پروانه ای                  1 بسنه
پیاز                                     2عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده                   150 گرم
ادویه                                   به مقدار لازم
نمک                                   به مقدار لازم
رب گوجه                             3 قاشق غذاخوری
آب                                      به مقدار لازم
روغن                                  به مقدار لازم
سیب زمینی                        1 عدد بزرگ

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

مواد اولیه را به دلخواه خودتان می توانید تغییر دهید
می توانید از قارچ و فلفل دلمه نیز استفاده کنید

ماکارونی پروانه ای

طرز تهیه

پیاز را به شکل نگینی خرد می کنیم و سرخ می کنیم وقتی طلایی شد گوشت را به آن اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم رب گوجه و ادویه و نمک را به آن اضافه می کنیم و آنها را تفت می دهیم
در قابلمه ای مناسب آب می ریزیم به مقداری که روی ماکارونی را آب بگیرد و می گذریم تا به جوش آید سپس نمک و روغن را به آن اضافه می کنیم و ماکارونی را نیز داخل قابلمه می ریزیم و مقداری زیر شعله را کم می کنیم و بعد از اینکه مقداری نرم شد آنها را آبکش می کنیم و با آب سرد ماکارونی را می شوییم ته یک قابلمه مناسب روغن می ریزیم بعد اینکه داغ شد سیب زمینی را حلقه حلقه می کنیم و ته قابلمه قرار می دهیم بعد مقداری ماکارونی می ریزیم سپس معداری از مواد را که آماده کردیم روی آن می ریزیم و همین کار را به صورت لایه لایه ادامه می دهیم و آن را دم می کنیم.
می توانید ته دیگ خود را نان نیز قرار دهید

آموزش آشپزی

کباب برگ

آموزش و نحوه درست کردن کباب برگ

آموزش و نحوه درست کردن کباب برگ

آشپزی

مواد لازم

گوشت راسته پاک کرده              یک کیلو و نیم
پیاز                                         دو سه عدد
روغن زیتون                              یک استکان
فلفل                                       به مقدار کم

طرز تهیه

کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را می بریم( با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم.
پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم یک شب بماند.
بعد از 24 ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد .
کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک می پاشیم و کمی هم کره روی آن می گذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین می کنیم .
کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود. در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.
کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می نمایند.

کباب

اس ام اس خنده دار و عاشقانه

اس ام اس عاشقانه

وقتی می گویـی حالَـت چگونه است
حالَـــم خوب مـی شود


اس ام اس عاشقانه


از بـس که نـام زیبای تورا میخوانم بوی تو گرفته نـفسـهام


اس ام اس عاشقانه


وقتی مـی گـویی حالَــت چگونه است،
حالَـــم خـوب می شـود


اس ام اس عاشقانه


 

اس ام اس خنده دار

هی زنـدگی خستم خیلی




الکی مـثلا من عاشق شدم

اس ام اس خنده دار

مامانم واسـم هدیه گرفته بهش میگم به چه مناسبتی میگه




الکی مثلا تو شـاگرد اول شدی
بله اینـجوریشم داریم

اس ام اس خنده دار

امشب ساعت 6 رفـتم خونه
همین که وارد اتـاق شدم
بابام یهو با جفـت پا اومد تو شکمم
از هوش رفـتم به هوش که اومدم
میگم چرا آخـه همچین میکنین




میگه الکـی مثلا شب دیر اومدی خونه

اس ام اس خنده دار

صبح همگی خوش.آفـتاب لندن خیلی قشنگ شده




الکی مـثلا من لـندنم

اس ام اس خنده دار

شوید پلو با ماهی قزل آلا

آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا

(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )


شوید پلو با ماهی قزل آلا


مواد لازم

ماهی قزل آلا                      2 عدد
آرد گندم                             4 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل                        1 قاشق غذاخوری
پودر سیر                           1 قاشق چای خوری
آرد سوخاری                       2 قاشق غذاخوری
نمک                                 به مقدار لازم
روعن                                 به مقدار لازم
برنج ایرانی                         4 پیمانه
شوید خشک                      2 قاشق غذاخوری

این غذا با این مواد اولیه برای 4 نفر مناسب می باشد


(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

آموزش ماهی قزل آلا

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

1-از پودر زجبیل به علت سردی ماهی استفاده می کنیم.
2-پودر سیر باعث می شود تا بوی بد ماهی را گرفته شود.
3-اگر از شوید تازه استفاده شود حدود 250 گرم شوید لازم است.

طرز تهیه

آرد گندم و آرد سوخاری را به همراه نمک و پودر سیر و زنجبیل باهم ترکیب می کنیم و ماهی ها را داخل آنها غلت می دهیم تا تمام قسمت های ماهی به این مواد آغشته شوند.روغن را داخل ماهیتابه میریزیم بعد از داغ شدن روغن ماهی ها را داخل ماهیتابه قرار می دهیم تا کاملاً سرخ شوند.

برای تهیه شوید پلو

برنج را می شوییم و به مدت 30 دقیقه با آب ولرم و نمک خیس می کنیم بعد از آن یک قابلمه مناسب را به مقدار مناسب آب می کنیم و می گذاریم تا آب به جوش بیاید.برنج خیس خورده(بدون آبی که برنج را داخل آن خیس کردیم) را داخل قابمه می ریزیم مقدار شعله را کم می کنیم و می گذاریم تا برنج 10 دقیقه بجوشد سپس آن را داخل آبکش می ریزیم و بعد یک استکان آب سرد روی برنج موجود در سبد می ریزیم. به مقدار لازم روغن را داخل قابلمه می ریزیم بعد برنج ها را با کفگیر داخل قابلمه می ریزیم و شوید را نیز لابلای آنها می ریزیم و زیر قابلمه را کم می کنیم و نصف استکان آب را روی آن می ریزیم و دم کنی را درب قابلمه قرار می دهیم به مدت 10 تا 15 دقیقه صبر می کنیم تا برنج آماده شود.

(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

نکات پایانی

• برنج را حدوداً با 2 قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.
• مقدار آب داخل قابلمه باید به اندازه ای باشد که حدود 2 بند انگشت روی برنج را بگیرد.
• تمام سعی خود را کرده ایم تا به شکل ساده و کامل آموزش این غدا را برایتان قرار دهیم.
• در صورت داشتن سوال می توانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید.
• امیدوار هستیم که این غذا مورد علاقه شما قرار بگیرد.

طرز تهیه شوید پلو با ماهی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

منبع:میهن گرام