گندم پوست کنده 2 پیمانه
گوشت کمی چرب 300 گرم
دارچین مقداری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر به میزان لازم
کره 100 گرم
پیاز متوسط یک عدد
آبگوشت 5 لیوان
در قابلمه گندم پوست گرفته را با پیاز و مقداری اب ابگوشت می پزیم. گوشت
وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و می کوبیم تا حالت کش دار شود همچنین می
توان گندم پخته و کمی خنک شده را در مخلوط کن بریزیم و با گوشت کوبیده
شده مخلوط و هم میزنیم. در صورت سفت بودن حلیم کمی اب گرم می ریزیم و ارام
روی حرارت بهم می نیم تا ته نگیرد و جا بیفتد. در کاسه ای حلیم را می
کشیم و روی ان را با شکر و دارچین می پوشانیم و کره اب شده را روی ان می
دهیم تا با نان مصرف کنیم.
می توان حلیم را با گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کرد.
منبع:آکاایران
(طرز تهیه کباب کوبیده )
گوشت راسته گوساله 500گرم
گردو آسیاب شده 100گرم
رب انار ترش دو قاشق
سیر تازه دو حبه
پیاز متوسط یک عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
روغن زیتون یک دوم پیمانه
سبزی معطر محلی سه قاشق ساطوری شده
در صورتی که سبزی محلی موجود نبود می توانید از برگهای گشنیز، ترخون، مرزه استفاده کنید.( می توانید از گشنیز ونعناع فقط استفاده کنید ولی گشنیز بیشتر از نعناع باشد).
گوشت را به اندازه یکسان خرد کنید تا هنگام کباب کردن همگی با هم مغز
پخت شوند. پیاز رنده شده، سبزی معطر ساطوری شده و گردوی سائیده شده و رب
انار و سیر را به گوشت خرد شده اضافه کنید.
فلفل سیاه را نیز افزوده و
کاملا مواد را با هم مخلوط کنید در این زمان روغن زیتون را اضافه کنید.
حدود 5/1 تا 2 ساعت گوشت را در یخچال بگذارید. نکته مهم اینکه زمانی که
خواستید کباب را سیخ بزنید، گوشت¬ها را به صورت فاصله دار در سیخ جای دهید
تا همه قسمت ها یکسان بپزد و با حفظ فاصله حدود 5 تا 6 سانتی متری از
حرارت کباب پز قرار دهید. چون ممکن است در غیر اینصورت سسی که روی سطح
گوشت ها را پوشانده، سریع بسوزد و مغز کباب خام می ماند، این کباب باید با
حرارت ملایم و حفظ فاصله از حرارت آتش به آرامی مغز پخت شود.
با
نمکدان روی سیخ ها نمک بپاشید تا گوشت ترد و لطیف بماند.بعضی ها کیوی رنده
شده چند دقیقه قبل از به سیخ کشیدن به آن می زنند تا نرم شود ولی یادتان
باشد اگر کباب با کیوی زیاد بماند کبابها له شده و از سیخ می ریزد
برنج سه پیمانه
نمک به میزان لازم
میزان آب بستگی دارد به نوع برنج که تازه باشد یا چند ساله. تازه باشد آب کمتر می ریزیم( معمولا یک بند انگشت یا کمی بیشتر بسته به نوع برنج و تازگی آن داردآب بریزید.
کته غذای مورد علاقه ی مردم گیلان است. برنج را پاک کنید و با دو تا سه
پیمانه آب بشویید. (اگر برنج دودی بود نباید زیاد شسته شود چون عطر دود آن
با شستن زیاد از بین می رود.)
برنج دو ساله را شسته و با شش پیمانه
آب یا کمی بیشترو نمک بگذارید دو تا سه ساعت خیس بخورد. سپس به روی حرارت
قرار دهید. حرارت تند تا زود به جوش آید.
بعد از اینکه آب برنج تمام
حرارت را ملایم و کم کنید و به روی در قابلمه ی برنج دم کنی بگذارید. حدود
نیم ساعت دیگر کته شما آماده است.
آموزش و طرز تهیه کباب
تزیین های زیبا و مختلفی از آش رشته
تزیین های زیبا و مختلفی از آش رشته
تزیین های زیبا و مختلفی از آش رشته
تزیین های زیبا و مختلفی از آش رشته
( طرز تهیه مرغ )
سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد
پنیر پیتزا ورقه ای 4 عدد
کره گیاهی 25 گرم
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد زعفرانی به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
این غذا با این مواد اولیه برای 8 نفر مناسب می باشد
سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.
سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.
و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.
آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.
سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .
ماکارونی (فرم دار) 1 لیوان
سیب زمینی 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
خیار شور 6 عدد
هویج 3 عدد
نخودفرنگی 1 لیوان
شوید (خشک) 1 قاشق چایخوری
ژامبون 300 گرم
سس مایونز به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
کره به میزان لازم
شکر به میزان لازم
این سالاد با این مواد اولیه برای 4 نفر مناسب می باشد
ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل مربعی درشت خرد کنید و بعد با
مقداری کره،نمک و آب بپزید طوری که خیلی له نشوند ولی آب ظرف کاملا به
خورد آنها برود. هویج را پوست کنده و نگینی ریز خرد کنید و با مقداری آب و
شکر بپزید به طوری که مثل سیب زمینی پخته شود.نخودفرنگی را هم با مقداری
آب و نمک و کره بپزید.تخم مرغ ها را نیز آبپز کرده و سفیده آنها را نگینی
خرد کنید. ماکارونی را با مقداری آب و نمک به مرحله آبکشی برسانید اما
اجازه دهید از حد معمول کمی نرم تر شوند و بعد آنها را آبکشی کرده و با آب
سرد بشویید.
ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.ظرفی مناسب
انتخاب کرده و داخل آن مقداری سس مایونز و آبلیمو ونمک و فلفل بریزید و با
هم مخلوط کنید.سیب زمینی،نخودفرنگی،ژامبون،هویج،سفیده تخم مرغ و خیارشور
را داخل ظرف ریخته و با سس مخلوط کنید.حال ماکارونی را به مواد افزوده و
دورانی هم بزنید تا مواد له نشوند.در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد
رنده زده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
1)در صورت تمایل مقداری مرغ پخته و ریش شده هم به مواد اضافه کنید.
2)سالاد را حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
3)میتوانید از سایر مواد دلخواه همچون قارچ یا فلفل دلمه ای سرخ شده هم داخل سالاد استفاده کنید.