مواد لازم
فیله مرغ - 140 گرم
پیاز - 15 گرم
قارچ خردشده - 60 گرم
عصاره مرغ - یک عدد
پنیر پیتزا - 70 گرم
نان باگت - یک عدد
روغن - به میزان لازم
گوجه و خیارشور - برای تزئین
ساندویچ مرغ
طرز تهیه
ابتدا پیاز را تفت میدهیم تا کمی طلایی شود، سپس فیله مرغ قطعهقطعه شده را با آن تفت میدهیم تا گوشت فیله سرخ شود.
بعد
از سرخ شدن فیله مرغ به آن قارچ و عصاره مرغ را اضافه میکنیم تا عصاره
مرغ در آب قارچ حل شود سپس پنیر پیتزا را به آن میافزاییم و خوب هم
میزنیم که خمیر نرم شده و کل مواد را در برگیرد.
نان باگت را خالی کرده و مواد را داخل آن میریزیم و گوجه و خیار شور را به آن میافزاییم.
مواد لازم
رب ازگیل یک پیمانه
گردوی چرخشده یک و نیم پیمانه
گوشت چرخشده بوقلمون 500 گرم
پیاز رندهشده دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
آلو خورشی 10 عدد
طرز تهیه خورش فسنجان
پیاز
را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخشده اضافه میکنیم و آن را هم
کمی تفت میدهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و میگذاریم کاملا به
روغن بیفتد. وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده،
نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ
میکنیم و درون خورش میریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به
آن اضافه میکنیم.
نکته: توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین
است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به
روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خردههای یخ اضافه کنید تا
کاملا به روغن بیفتد.
آماده سازی رب انار
طرز تهیه
رب انار
برای تهیه رب انار,به یک دیگ یا قابلمه ای نیازمند هستیم.به اندازه ی
نیازمان انارها را می شوییم مثلا10 کیلو و داخل سبدی قرار می دهیم
انارها را داخل ظرف تمیزی دون(دانه دانه)می کنیم مقداری از آب آن را
میگیریم بعد مابقی دانه های انار را داخل ظرفمان می ریزیم و بعد روی شعله
گاز با آتش قرار می دهیم تا به چوش بیاید و باید در حین پختن رب انارمان آن
را هم بزنیم تا ته نگیرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدی را درب قابلمه
مناسب قرار می دهیم و دانه های انار چوشیده شده را داخل آن سبد می ریزیم و
آنها را با وسیله مناسبی مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده
تا تمامی گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله های آن باقی بماند و آب انار
گرفته شده را روی آنها می ریزیم تا مابقی گوشت دانه وارد ظرف زیر سبد
شوند ,بعد قابلمه زیر سبد که حاوی گوشت و آب انار است را روی حرارت قرار
می دهیم تا چوشیده شود و سفت شود و رب انار شما آماده می شود
تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگیرد چرا که باعث تلخ شدن رب می شود
در صورت داشتن سوال و یا مشکلی و یا نظر لطفا از طریق بخش نظرات سایت با ما در میان بگذارید.
منبع :مادربزرگ مدیر سایت میهن گرام
طرز تهیه و آماده سازی رب انار
برنج یک کیلوگرم
شکر 2 کیلوگرم
کره 150 گرم
زعفران سائیده 5/1 مثقال(6 گرم)
گلاب 1پیمانه
خلال بادام 150 گرم
خلال پسته برای تزئین 50 گرم
برنج را شسته و به مدت چهار ساعت خیس کنید.برنج را پیمانه کرده و از 6
تا 7 برابر برنج، آب در نظر می گیریم. سپس برنج را بدقت شسته و 6 برابر، آب
روی آن میریزیم و برنج را روی آتش گذاشته تا جوش بیاید. شعله را ملایم
کرده تا برنج بپزد.وقتی مغز برنج کاملا نرم شد، شکر را داخل برنج ریخته و
مرتب بهم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیفتد.
در صورتی که شله زرد سفت
بود 1 تا 2 پیمانه دیگر آب گرم اضافه می کنیم. سپس زعفران را در کمی آب
جوش حل می نمائیم و داخل شلهزرد میریزیم. سپس کره را داغ کرده و به شله
زرد اضافه می کنیم. آنگاه کمی از بادام را به آن اضافه می کنیم.گلاب را
نیز افزوده و شله زرد را بهم می زنیم تا تمام مواد کاملا با هم مخلوط
شوند. سپس درب را بسته و در صورت استفاده از فر، شله زرد را در کف فر با
حرارت ملایم بمدت نیم ساعت می گذاریم. در غیر اینصورت می توان روی شعله
گذاشت و بعد از جا افتادن شله زرد، آن را در ظرف می کشیم و بعد از خنک شدن
شله زرد با دارچین و خلال بادام و پسته تزئین می کنیم.
1? جهت افزایش کیفیت شله زرد باید از برنج مرغوب استفاده کرد.
2? بهتر است خلال بادام به مدت دو ساعت در آب خیسانده شود و بعد استفاده گردد.
3? زعفران را در هنگام نیاز بسایید که بوی عطر آن از بین نرود در ضمن زعفران را با آسیاببرقی آسیاب نکنید تا بو و رنگ آن حفظ شود.
کرفس 1 کیلو
سبزی 250 گرم
گوشت 250 کرم
روغن به مقدار لازم
آب 2 لیوان
آبغوره 3 فاشق غذاخوری
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
ادویه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
1-سبزی کرفس شامل:جعفری و نعنا و برگ های کرفس
2-مفدار آبغوره را برجسب سلیقه می توانید کمتر و یا زیاد تر استفاده کنید
کرفس ها را خرد میکنیم و می شوییم بعد داخل روغن آنها را سرخ می کنیم سبزی را بعد از شستن خورد می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم.پیاز را به شکل مکعبی خرد می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم
سپس گوشت خورد شده را به آن اضافه می کنیم ورب گوجه و ادویه را به همراه مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه می کنیم
سپس آب را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به حرارت ملایم
جا بیفتد و کاملاً پخته شود که جدود 2 تا 3 ساعت طول می کشد بعد نمک و
آبغوره را به آن اضافه می کنیم و حدود 15 دقیقه زیر شعله را کم کم می کنیم
تا غذا روغن بیندازد
• این غدا داخل زودپز حدود 30 دقیقه طول می کشد تا پخته شود
• در اینجا ما از قبل کرفس و سبزی را سرخ کردیم و فیز شده استفاده کردیم
• در صورت داشتن سوال می توانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید.
• امیدوار هستیم که این غذا مورد علاقه شما قرار بگیرد.