ناپلئونی شکلاتی

آموزش و نحوه درست کردن ناپلئونی شکلاتی

آموزش و نحوه درست کردن ناپلئونی شکلاتی

آشپزی

مواد لازم

کره آب ‌شده                                  نصف پیمانه
پودر کاکائو و پودر قند                        به میزان لازم
خمیر فیلو                                      به میزان لازم
زرده تخم‌مرغ                                  پنج عدد
شیر                                            دو و نیم پیمانه
وانیل و نمک                                  از هر کدام نصف قاشق چایخوری
شکر                                           3/4پیمانه
آرد و شکلات چیپسی                      1/3پیمانه

طرز تهیه

فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم.لابه ‌لای چهار برگ خمیر را با برس کره آب شده زده و روی هم قرار می‌دهیم. سپس خمیر را به صورت مربع‌های 10 سانتی‌متری می‌بریم. (باید 24 عدد مربع داشته باشید اگر کافی نبود دوباره تکرار کنید) روی شش عدد از آنها پودر کاکائو پاشیده و با پودر قند تزیین می‌کنیم خمیر‌ها را با احتیاط در سینی فر می‌گذاریم و به مدت پنج دقیقه در فر قرار داده تا روی آنها طلایی شود در این فاصله کرم را آماده می‌کنیم.
دو پیمانه شیر وانیل و نمک را روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود زرده‌ها را با شکر آنقدر می‌زنیم تا رنگ آن سفید و مثل کرم غلیظ شود. آرد را هم در باقی شیر حل کرده و همراه زرده‌ها به شیر اضافه می‌کنیم. کرم را روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و شکلات را افزوده و مخلوط می‌کنیم تا شکلات ذوب شود.
برای درست کردن هر شیرینی لابه لای سه عدد خمیر کرم شکلاتی می‌مالیم و برای لایه رویی از خمیر تزیین شده استفاده می‌کنیم.این شیرینی را سرد سرو کنید.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/shpazi-209.html

ناپلئونی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.