نودل میگو

نحوه درست کردن و طرز تهیه نودل میگو با قارچ و کرفس غذایی متنوع

نودل , نودل میگو , نودل میگو با قارچ و کرفس , طرز تهیه نودل , طرز تهیه نودل میگو

نحوه آشپزی و آموزش نودل میگو غذایی متنوع

مواد لازم نودل میگو

زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
قارچ : هشت عدد
نودل : دو پیمانه
کرفس رشته‌ای بریده شده : دو پیمانه
پیاز خلالی شده : یک عدد
فلفل تازه : دو عدد
جوانه: یک پیمانه
پیازچه با ساقه‌های سبز : هشت شاخه
میگو : نیم کیلوگرم
سس‌سویا : سه قاشق غذاخوری
سس ترکیبی : دو قاشق غذاخوری
روغن مایع : چهار قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس ترکیبی نودل میگو

پود کاری تند: سه قاشق غذاخوری
آب‌مرغ: یک پیمانه
سیر رنده شده :دو حبه
زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
شکر: چهار قاشق غذاخوری
رب، فلفل تند یا سس فلفل تند: دو قاشق چایخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه نودل,نودل,آموزش نودل

نحوه آشپزی و آموزش نودل میگو غذایی متنوع

طرز تهیه سس ترکیبی نودل میگو

در میهن گرام قرار داده شده است روغن زیتون را در داخل ماهی‌تابه گرم کنید. سپس پودر کاری، زنجبیل و سیر را اضافه کرده و تفت دهید. پس از آن آب‌مرغ را اضافه کنید. شکر و سس فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

طرز تهیه نودل میگو

نودل‌ها را داخل آب داغ ریخته و بگذارید حدود پنج الی هفت دقیقه بجوشد تا نرم شود و بعد آبکش کنید و رویش سس‌سویا بریزید و هم بزنید. در یک ظرف کمی روغن ریخته و کرفس‌های رشته‌ای خرد شده را تفت دهید و بعد قارچ ورقه‌شده، پیاز، جوانه و پیازچه را اضافه کرده و تفت دهید تا مواد نرم شوند. در میهن گرام قرار داده شده است که سپس سیر رنده شده، زنجبیل و فلفل تازه خرد شده را بیفزایید و هم بزنید. سس ترکیبی را در آخر اضافه کنید.

در میهن گرام قرار داده شده است که برای تهیه نودل میگو در اینجا میگوها را تمیز کرده و رنگ سیاه پشت آن را با نوک چاقو گرفته و در روغن تفت دهید تا رنگش صورتی و کم نرم شود. توجه داشته باشید که اگر میگو حرارت زیاد ببیند سفت خواهد شد. میگوهای سرخ شده را به کرفس، جوانه، پیاز و پیازچه اضافه کنید و هم بزنید.

برای تهیه نودل میگو در ظرف مورد نظر نودل‌ها را ریخته و روی سطح رشته‌ها را از مواد فوق پر کنید. می‌توان لابه‌لای نودل‌ها نیز از مواد فوق ریخت.

می‌توان به جای میگو از مرغ آب‌پز خرد شده و آغشته به سس‌سویا استفاده کرد.

نحوه درست کردن و طرز تهیه نودل میگو با قارچ و کرفس غذایی متنوع

قیمه بادمجان

نحوه درست کردن و طرز تهیه قیمه بادمجان خوشمزه ،مناسب مهمانی

طرز تهیه قیمه بادمجان , قیمه بادمجان , آموزش قیمه بادمجان

نحوه آشپزی و آموزش قیمه بادمجان مناسب مهمانی

مواد لازم قیمه بادمجان

لپه : یک پیمانه
گوشت قرمز : ۲۰۰ گرم
لیمو عمانی : چهار عدد
روغن : یک پیمانه
نمک و زردچوبه و دارچین : به مقدار لازم
آب : دو لیوان
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد بزرگ
بادمجان: دو عدد
گوجه فرنگی: دو عدد

قیمه بادمجان مجلسی,قیمه بادمجان,قیمه بادمجون,RDLI FHNL[HK,

قبل از درست کردن  قیمه بادمجان این کارها را انجام می دهیم

در ابتدا لپه را داخل آب چوش حدود ۲ ساعت خیس می کنیم
لیمو عمانی را نیز قبل از استفاده سوراخ می کنیم و حدود ۲ ساعت خیس می کنیم
سپس بادمجان را پوست گرفته و از وسط نصف می کنیم و سپس در آب نمک حدود یک ساعت قرار می دهیم

طرز تهیه قیمه بادمجان,قیمه بادمجان,خورش قیمه بادمجان,آموزش قیمه بادمجان,خورشت قیمه بادمجان

طرز تهیه قیمه بادمجان

بعد از آن پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل مقداری روغن سرخ می کنیم سپس گوشت را به اندازه های مناسبی خرد می کنیم و داخل ظرف مناسبی آن را مقداری تفت می دهیم و پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم سپس آب لپه را خالی می کنیم و لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقدار تفت می دهیم بعد از آن رب گوجه و لپه را به آنها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم و نمک و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم سپس ۲ لیوان آب را به آن اضافه کرده و لیموها را نیز داخل آن می ریزیم و زیر شعله را زیاد می کنیم بعد از به چوش آمدن زیر شعله را کم می کنیم و حدود سه ساعت روی شعله قرار می دهیم تا پخته شود

قیمه بادمجان , خورش قیمه بادمجون , o,va rdli fhnl[hk

بعد بادمجان ها را از آب نمک خارج می کنیم و زیر آب می شوییم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود سپس داخل ماهیتابه بادمجان ها را سرخ می کنیم بعد از اینکه بادمجان ها سرخ شدند گوجه ها را بصورت حلقه ای خرد می کنیم و روی آنها قرار می دهیم و مقداری زردچوبه و دارچین به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را خیلی کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم و حدود ۵ دقیقه بادمجان درست می شود در نهایت برای سرو قیمه بادمجان به مقدار دلخواه قیمه را داخل ظرف مناسب می ریزم و مقداری بادمجان و گوجه هم دور آن قرار می دهیم و صرف می کنیم

طرز تهیه قیمه بادمجان,قیمه بادمجان,خورش قیمه بادمجان,آموزش قیمه بادمجان,خورشت قیمه بادمجان

نکاتی برای تهیه قیمه بادمجان

برای اینکه تلخی لیمو را بگیریم آن را خیس می کنیم
لپه را خیس می کنیم تا نفع ان را کم کنیم
در اثر خیس کردن بادمجان در آب نمک تا حدودی تلخی آن گرفته می شود روغن کمتری هم مصرف می شود
در قیمه بادمجان می توانیم بجای لیمو از آلو خورشتی استفاده کنیم

طرز تهیه قیمه بادمجان , قیمه بادمجان , آموزش قیمه بادمجان

برای تهیه قیمه بادمجان خورش قیمه آن را بصورت قیمه معمولی است که با گوشت قرمز درست می کنیم که در کنار آن بادمجان هم سرو می شود برخی داخل خورش قیمه بجای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می کنند که به آن قیمه مرغ می گوییم

اختصاصی میهن گرام

نحوه درست کردن و طرز تهیه قیمه بادمجان خوشمزه ،مناسب مهمانی