نحوه آشپزی و آموزش نودل میگو غذایی متنوع
زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
قارچ : هشت عدد
نودل : دو پیمانه
کرفس رشتهای بریده شده : دو پیمانه
پیاز خلالی شده : یک عدد
فلفل تازه : دو عدد
جوانه: یک پیمانه
پیازچه با ساقههای سبز : هشت شاخه
میگو : نیم کیلوگرم
سسسویا : سه قاشق غذاخوری
سس ترکیبی : دو قاشق غذاخوری
روغن مایع : چهار قاشق غذاخوری
پود کاری تند: سه قاشق غذاخوری
آبمرغ: یک پیمانه
سیر رنده شده :دو حبه
زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
شکر: چهار قاشق غذاخوری
رب، فلفل تند یا سس فلفل تند: دو قاشق چایخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
نحوه آشپزی و آموزش نودل میگو غذایی متنوع
در میهن گرام قرار داده شده است روغن زیتون را در داخل ماهیتابه گرم کنید. سپس پودر کاری، زنجبیل و سیر را اضافه کرده و تفت دهید. پس از آن آبمرغ را اضافه کنید. شکر و سس فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.
نودلها را داخل آب داغ ریخته و بگذارید حدود پنج الی هفت دقیقه بجوشد تا نرم شود و بعد آبکش کنید و رویش سسسویا بریزید و هم بزنید. در یک ظرف کمی روغن ریخته و کرفسهای رشتهای خرد شده را تفت دهید و بعد قارچ ورقهشده، پیاز، جوانه و پیازچه را اضافه کرده و تفت دهید تا مواد نرم شوند. در میهن گرام قرار داده شده است که سپس سیر رنده شده، زنجبیل و فلفل تازه خرد شده را بیفزایید و هم بزنید. سس ترکیبی را در آخر اضافه کنید.
در میهن گرام قرار داده شده است که برای تهیه نودل میگو در اینجا میگوها را تمیز کرده و رنگ سیاه پشت آن را با نوک چاقو گرفته و در روغن تفت دهید تا رنگش صورتی و کم نرم شود. توجه داشته باشید که اگر میگو حرارت زیاد ببیند سفت خواهد شد. میگوهای سرخ شده را به کرفس، جوانه، پیاز و پیازچه اضافه کنید و هم بزنید.
برای تهیه نودل میگو در ظرف مورد نظر نودلها را ریخته و روی سطح رشتهها را از مواد فوق پر کنید. میتوان لابهلای نودلها نیز از مواد فوق ریخت.
میتوان به جای میگو از مرغ آبپز خرد شده و آغشته به سسسویا استفاده کرد.