کاتلیس

آموزش و نحوه درست کردن کاتلیس

آموزش و نحوه درست کردن کاتلیس

آموزش آشپزی

مواد لازم

پیاز                                                  یک عدد
سیر                                                2 تا 3 حبه
گوشت چرخ کرده                                نیم کیلو گرم
نمک و فلفل سیاه                                به میزان لازم
زردچوبه و زنجفیل                                 به دلخواه
گشنیز خرد شده                                 یک استکان
فلفل سبز                                         3 تا 4 عدد
سیب‌زمینی                                       1 کیلو
پودر زیره سبز                                     دو قاشق مرباخوری
تخم‌مرغ                                            1 عدد
لیموترش تازه                                      1 عدد

طرز تهیه

در مرحله اول پیاز و سیر را سرخ کنید و  گوشت چرخ کرده را با انواع ادویه‌ها، نصف استکان گشنیز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
مواد را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیافتد. سیب‌زمینی را با آب و نمک بپزید، سپس آنها را پوست کنده و رنده کنید.
نمک، فلفل سیاه،آب لیمو ترش ، بقیه گشنیز و کمی پودر زیره سبز به سیب‌زمینی اضافه کنید و آن را کاملاً ورز دهید. از خمیر سیب‌زمینی گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی بردارید و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از مواد آماده گوشتی بردارید و میان گلوله سیب‌زمینی را پر کنید و پس از بستن دهانه آن، گلوله سیب‌زمینی را در کف دست گرد کنید.
در ظرف دیگری تخم‌مرغی را بشکنید و با چنگال آن را خوب هم بزنید و کمی نمک و فلفل سیاه نیز به آن بیفزایید. سپس کاتلیس های فرم داده را داخل مایه تخم‌مرغ بغلتانید و آنها را در روغن داغ سرخ کنید. کاتلیس‌ها را در ظرف بچینید و دور آن را با سبزیجات تزیین کنید.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/shpazi-208.html

کاتلیس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.