آموزش پلو یونانی

آموزش و طرز تهیه پلو یونانی

آموزش و طرز تهیه پلو یونانی

آشپزی

مواد لازم

برنج                                              750 گرم
مرغ پخته و خردشده                        یک پیمانه
فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز                  یک پیمانه
آب مرغ                                          دو لیتر
نخود پخته شده                              250 گرم
روغن                                            150 گرم
ذرت                                              250 گرم
پیاز                                               دو عدد
زعفران دم‌کرده                                نصف پیمانه
قارچ پخته شده                               یک پیمانه
نمک و فلفل                                    به میزان لازم
کره                                               100 گرم

طرز تهیه

پیاز را خلال کرده و با روغن سرخ می‌کنیم. برنج خیس شده را با پیاز تفت می‌دهیم. آب مرغ، زعفران، نمک و فلفل را داخل برنج می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌پزیم، زمانی که آب آن کشیده شد دم‌کنی را روی برنج می‌گذاریم تا به مدت یک ساعت دم بکشد بعد از دم کشیدن کلیه مواد را به آن اضافه کرده، کره آب شده را روی برنج می ریزیم.
شما می توانید این غذا را با سلیقه خودتا تزیین کنید در اینجا با استفاده از خیار شور و کلم بروکلی و فلفل دلمه ای تزیین شده است.

آموزش آشپزی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.