فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) 150 گرم
پیاز کوچک 2عدد
لیمو یک عدد
فلفل دلمه رنگی نصف یک عدد
خیار شور 100 گرم
سبزی خوردن + گوجه فرنگی 100 گرم
قارچ 100 گرم
پودر پیاز و نمک و زعفران به مقدار لازم
فلفل در صورت تمایل
ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال
باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی
پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم.سپس پیاز دوم را در یک ظرف
چدنی یا تفلون
خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار
میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا
سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود
میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .
سپس نصف دیگر لیمو را
روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را
میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در
بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم .نوش
جان!
ایران ناز