طرز تهیه ماهی بخار پز

آموزش و طرز تهیه ماهی بخار پز

آموزش و طرز تهیه ماهی بخار پز

آموزش آشپزی

مواد لازم

فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر)                    150 گرم
پیاز کوچک                                             2عدد
لیمو                                                     یک عدد
فلفل دلمه رنگی                                     نصف یک عدد
خیار شور                                              100 گرم
سبزی خوردن + گوجه فرنگی                     100 گرم
قارچ                                                    100 گرم
پودر پیاز و نمک و زعفران                           به مقدار لازم
فلفل                                                  در صورت تمایل

طرز تهیه

ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم.سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون
خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .
سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم .نوش جان!

ایران ناز

سبزی پلو با ماهی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.