نحوه پختن کباب کوبیده

آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده

آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده


مواد لازم کباب کوبیده

راسته گوساله                         یک کیلوگرم
پیاز                                        300 گرم
نمک                                      به مقدار کافی
فلفل سیاه                              به مقدار کافی
جوش شیرین                          یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ                                 یک عدد

طرز تهیه

طریقه آماده سازی

ابتدا گوشت را صاف کرده، یعنی پوست و خرده چربی آن را گرفته و دو بار با پنجره متوسط چرخ گوشت چرخ کرده، سپس پیازها را پوست گرفته و شسته و به صورت چاپ ریز (ساطوری) خرد کرده و به همراه نمک و فلفل، جوش شیرین یا تخم مرغ به گوشت اضافه می کنیم و مواد را به مدت پنج دقیقه ورز می دهیم که کاملاً به خورد هم برود. مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم و بعد از یک ساعت از یخچال بیرون آورده و شروع به سیخ زدن می کنیم.

طریقه سیخ زدن

طریقه سیخ زدن این کباب با کوبیده های دیگر فرق دارد. به این عنوان که با تعداد سه عدد سیخ معمولی سیخ می شود، رونده یا مواد را به اندازه دلخواه معمولاً 200 گرم برداشته و در دست به شکل چونه نانوایی درآورده و یک عدد سیخ را در دست چپ گرفته و از قسمت بالای سیخ به فاصله پنج سانتیمتر آزاد گذاشته و مواد را در داخل سیخ فرو برده و فشار دادن به وسیله کف دست و انگشتان، منتهای انگشت اشاره به طرف پایین هدایت کرده و به شکل زیر فرم می دهیم و با استفاده ازتخته کار (اگر چوبی باشد بهتر است) کباب را با فشار دادن به وسیله کف دست و انگشتان روی آن پهن تر می کنیم و به وسیله چاقوی تیغ نازک زیر کباب کشیده و بلافاصله آن را روی تخته کاربر می گردانیم و دوباره پهن تر کرده و بالا، پایین و دور و بر آن را صاف می کنیم. دو عدد سیخ دیگر را که به عنوان کمکی از آنها استفاده می شود به فاصله شش سانتیمتر از هم در روی تخته کار قرار داده، یکبار دیگر چاقو را زیر کباب کشیده آن را برداشته و برگردانده و روی سیخ های کمکی قرار دهید و با فشار دادن به کباب آن را به روی سیخ های کمکی هدایت کرده و دور و بر آن را با استفاده از آب دست صاف کنید. و حال کباب ما آماده پخت است. مواظب باشید که در حال برداشتن کباب کف دستانتان را در بالا و پایین سیخ ها قرار داده و آنها را همزمان بردارید که فرمش به هم نخورد. در روی منقل یا کباب پز قرار دهید.

نحوه پختن کباب

طریقه پخت این کباب با کباب کوبیده های دیگر فرق دارد. وقتی روی کباب پز قرار گرفت حرارت آن باید ملایم باشد حدوداً یک دقیقه صبر می کنید تا حباب های ریز در سطح کباب ظاهر شود در این موقع کباب را به وسیله کف دستان برمی گردانیم. این عمل را دو الی سه بار انجام می دهیم تا خودش را بگیرد و سیخ های طرفین را که به عنوان کمکی در زیر کباب قرار داده بودیم خود به خود از کباب جدا شده و فقط سیخ اصلی که در وسط کباب است باقی می ماند آن هم پس از پخت کامل از کباب در آورده و سرو می نمایید.


 آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه سالاد الویه 1

سالاد الویه خوشمزه

آموزش و طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه


مواد لازم سالاد الویه

سیب زمینی                             4 عدد متوسط
تخم مرغ                                   2 عدد
مرغ                                         1 سینه
خیار شور                                 250 عدد
سس مایونز                              به مقدار لازم
روغن زیتون                               1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد الویه

سیب زمینی را می پزیم و تخم مرغ ها را آبپز می کنیم و همین طور مرغ را می پزیم بعد از اینکه مواد پخته شدند کمی صبر می کنیم تا مواد مقداری سرد شوند و به همراه خیار شور تمامی مواد را چرخ می کنیم و مواد چرخ شده را به همراه سس مایونز با هم ترکیب می کنیم و می توانید روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید بهتر است حدود 20  دقیقه الویه را داخل یخچال قرار دهید و بعد الویه را صرف کنید.

نکات پایانی

• می توانید از مقداری ذرت و نخود فرنگی پخته شده نیز استفاده کنید.
• از هویج نیز می توانید استفاده کنید.
• می توانید مواد را بسیار ریز خرد کنید و یا اینکه آنها را رنده کنید.
• برای تزیین الویه می توانید از گوجه,خیار شور,ذرت و … استفاده کنید.
• در صورت داشتن سوال می توانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید.
• امیدوار هستیم که این غذا مورد علاقه شما قرار بگیرد.

الویه

آموزش ماهی کنجدی

ماهی کنجدی

ماهی کنجدی

مواد لازم

فیله ماهی (شیر، قباد...) - 300 گرم
کنجدخام - دو قاشق غذاخوری
سس خردل - دو قاشق غذاخوری
شیر - دو قاشق غذاخوری

(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

طرز تهیه

شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجد‌ها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)

فر را از قبل 220‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. سیب‌زمینی آب‌پز یا سالاد سیب‌زمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل می‌تواند با این ماهی سرو شود.

سبزی پلو با ماهی , آموزش سبزی پلو با ماهی

تست باقالی و پنیر فتا

نحوه درست کردن تست باقالی و پنیر فتا

نحوه درست کردن تست باقالی و پنیر فتا

آشپزی

مواد لازم

باقالی (تازه یا منجمد)                                         350 گرم
پنیر فتا                                                            100 گرم
برگ نعناع خرد شده                                            2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون                                                        1 قاشق غذاخوری
مخلوط سالاد برگ (سبزی های مورد علاقه خودتون)     50 گرم
گوجه گیلاسی                                                  10
آبلیمو                                                              1 قاشق چایخوری
نان باگت (سفید یا قهوه ای)                                 4 تکه

طرز تهیه

یک قابلمه کوچک برداشته و داخلش آب بریزین تا جوش بیاد. بعد باقالی ها رو اضافه کرده و اجازه بدین برای 4 دقیقه بجوشه و بپزه. بعد برای سرد کردنش زیر آب سرد آبکشی اش کنین. اگه باقالی ها رو با پوست در قابلمه گذاشتین، پوستشون رو جدا کنین و اونا رو داخل کاسه بریزین.
پنیر روی برگ نعناع ریخته و با فلفل سیاه و دو قاشق روغن زیتون چاشنی اش بزنین و خوب با هم ترکیب کنین.
مخلوط سالاد برگ و گوجه ها رو با باقی مانده روغن زیتون و آبلیمو ترکیب کرده و بین دو بشقاب تقسیم کنین. نان ها رو با تستر یا گریل تست کنین تا زمانی که هر دو طرفش طلایی و ترد بشه.

تست باقالی و پنیر فتا

طرز تهیه تصویری کالباس

آموزش و طرز تهیه تصویری کالباس به صورت خانگی

آموزش و طرز تهیه تصویری کالباس به صورت خانگی

آشپزی

مواد لازم کالباس

مرغ : 1 کیلو ( بهتر است هم از سینه و هم از ران مرغ استفاده شود )
سیر : 5 حبه
زرده تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع : 3 قاشق غذا خوری

مواد لازم ادویه کالباس

نمک : 1و 1/2 قاشق سوپخوری
فلفل : 1/2 قاشق مرباخوری
دارچین : 1/4 قاشق مرباخوری
میخک : 3 پر
جوز هندی : 1/4 قاشق مرباخوری
آویشن : 1/2 قاشق مرباخوری
هل : 1/2 قاشق مرباخوری
زنجبیل : 1/2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ابتدا مرغ را به همراه سیر سه بار چرخ میکنیم وسپس آرد را را مواد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم

آموزش و طرز تهیه تصویری کالباس خانگی

حال ادویه ها را با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنبم و باز ورز میدهیم

طرز تهیه تصویری کالباس خانگی

سپس زرده ها را به مواد اضافه کرده  و در آخر روغن را اضافه میکنیم

کالباس خانگی

مواد را آنقدر ورز میدهیم تا حالت خمیری بگیرد  و به ظرف نچسبد

طرز تهیه تصویری کالباس

حال موا را بر روی یک ورق آلومینیومی بسیار نازک پهن میکنیم یا سلفون پهن میکنیم و برای این مرحله میتوانید وسط کالباس هویج و قارچ و پسته بریزید که من فقط هویج ریختم

آموزش تصویری کالباس

و با کمک ورق آلومینیومی کالباس را رول میکنیم

کالباس

و سپس به خوبی ورق الومینیوم را دور کالباس میپیچیم بهتر است سه لایه ورق آلونیوم دور کالباس بپیچید تا هنگام پخت آب به هیچ وجه به داخل آلومینیوم نفوذ نکنه

کالباس خانگی

حال یک قابلمه را آب میکنیم و میگذاریم تا آب جوش بیاید و سپس کالباس ها را درون اب میگذاریم بهتر است آب دو سانت روی کالباس باشد تا اگر آب بخار شد باز هم کالباس در داخل آب باشد اگر دیدید کالباس روی آب میایستد یک بشقاب نشکن روش بزارین تا داخل آب برود

آموزش و طرز تهیه تصویری کالباس به صورت خانگی

و یک ساعت زمان بدهید تا کالباس پخته شود شما میتوانید کالباس را بخار پز هم بکنید سپس از آب در بیاورید کالباس ها را به مدت 12 ساعت در داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد حال کالباس را از داخل آلومینیوم بیرون بیاورید و برش دهید
کالباس خونگی شما آماده هست و میتونید سرو کنید و در کنار عزیزانتان از یک غذای سالم لذت ببرین

طرز تهیه کالباس
منبع: آش خونه

کالباس