طرز تهیه رب انار
برای تهیه رب انار,به یک دیگ یا قابلمه ای نیازمند هستیم.به اندازه ی
نیازمان انارها را می شوییم مثلا10 کیلو و داخل سبدی قرار می دهیم
انارها را داخل ظرف تمیزی دون(دانه دانه)می کنیم مقداری از آب آن را
میگیریم بعد مابقی دانه های انار را داخل ظرفمان می ریزیم و بعد روی شعله
گاز با آتش قرار می دهیم تا به چوش بیاید و باید در حین پختن رب انارمان آن
را هم بزنیم تا ته نگیرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدی را درب قابلمه
مناسب قرار می دهیم و دانه های انار چوشیده شده را داخل آن سبد می ریزیم و
آنها را با وسیله مناسبی مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده
تا تمامی گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله های آن باقی بماند و آب انار
گرفته شده را روی آنها می ریزیم تا مابقی گوشت دانه وارد ظرف زیر سبد
شوند ,بعد قابلمه زیر سبد که حاوی گوشت و آب انار است را روی حرارت قرار
می دهیم تا چوشیده شود و سفت شود و رب انار شما آماده می شود
آماده سازی رب انار
تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگیرد چرا که باعث تلخ شدن رب می شود
منبع :سایت میهن گرام
طرز تهیه و آماده سازی رب انار
آرد سفید 120 گرم
آرد ذرت 30 گرم
آبجوش دو قاشق غذاخوری
شکر 150 گرم
تخممرغ شش عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
زرده و سفیده تخممرغها را جدا کرده و هم میزنیم به زرده، شکر و
وانیل اضافه میکنیم تا کرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه کرده هم
میزنیم در این هنگام سفیده زده شده را افزوده و آرام میزنیم. آرد و
بیکینگپودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و آرام با همزن
میزنیم.
فر را با حرارت180 درجه سانتیگراد گرم کرده، قالبی را که کف
آن کاغذ پهن کردهایم آماده میکنیم. (قالب به شکل مربع یا مستطیل باشد و
مواد کیک باید به اندازه یک سانتیمتر قالب را پر کند) مواد را در قالب
ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر میگذاریم تا بپزد توجه داشته باشید کیک
خشک نشود. بعد کیک را از فر خارج و آن را از طول لوله میکنیم
(میتوانید از پارچه نمدار برای لوله کردن کیک استفاده کنید) و
میگذاریم تا خنک شود. بعد خامه زدهشده را روی کیک ریخته و صاف کرده و
آن را باز لوله میکنیم. بعد روی رولت را با خامه و توتفرنگی تزئین
میکنیم.برای تهیه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر
شکر و 200 گرم خامه قنادی هم میزنیم تا فرم بگیرد.
طرز تهیه رولت
( قورمه سبزی )
مواد لازم دمی گشنیز و اسفناج
برنج دو لیوان
اسفناج و گشنیز پاکشده، شسته و خرد شده نیمکیلو
آب مرغ دو لیوان
آب و نمک به میزان لازم
کره 50 گرم
پیاز متوسط یک عدد
اسکلت، بال و گردن مرغ نیمکیلو (برای تهیه آب مرغ)
( قورمه سبزی )
طرز تهیه دمی گشنیز و اسفناج
ابتدا
اسکلت، بال و گردن مرغ را با پیاز خرد شده و کمی نمک و سه لیوان آب روی
حرارت بگذارید تا خوب پخته شود و آب به دست آمده از آن را صاف کرده و کنار
بگذارید.
برنج را با کره و آب مرغ به دست آمده و سبزیهای خرد شده
روی حرارت بگذارید تا آب مرغ جذب برنج شود و برنج و سبزیها با آب مرغ نرم
و پخته شود. در این غذا لازم نیست برنج کشیده و قد بلند شود بلکه باید به
صورت کته یا دمی در آید. این غذا بسیار مقوی است و برای بیماری
آبلهمرغان و زونا به ویژه در اوایل بیماری بسیار مفید است.
در
غذاهای مخصوص بیماران آبلهمرغان و زونا از ادویه، فلفل و موادغذایی با
طبع گرم و محرک از جمله؛ گردو، خرما و زنجبیل و غیره استفاده نکنید به
ویژه در اوایل دوران بیماری. لذا بهتر است از موادغذایی با طبع سر مانند؛
اسفناج، گشنیز، برنج، ماست، لیموشیرین و هندوانه به کار برید.
خورش قارچ با مرغ
مواد لازم
گوشت مرغ 500 گرم
پیاز سرخکرده نصف پیمانه
قارچ 600 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
روغن مایع سه قاشق سوپخوری
آبلیمو چهار قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده دو قاشق سوپخوری
آرد گندم یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز و هویج از هر کدام یک عدد
( طرز تهیه مرغ )
طرز تهیه
مرغ
را با پیاز، هویج، نمک و دو پیمانه آب بپزید. سپس قارچها را شسته و با
کمی روغن و پیازداغ تفت دهید، آرد را روی آن ریخته و به تفت دادن ادامه
دهید. سپس مرغ پخته شده را به آن اضافه کنید. زعفران، نمک، فلفل، زرده
تخممرغ، زردچوبه، آبلیمو و آب مرغ را افزوده، پس از چند جوش خورش آماده
است.
طرز تهیه مرغ ,آموزش و طرز تهیه مرغ
ورمیشل 1 بسته
فیله ی ماهی آزاد 4 عدد
خامه ی تازه ی کم چرب 2 قاشق غذاخوری
سیر 1 عدد
موسیر 1 عدد
سرکه 1 قاشق
روغن 1 قاشق
کاهو چند برگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مدت زمان پخت: 3 دقیقه
ورمیشل ها
را داخل آب جوش ریخته و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید. داخل ماهیتابه کمی
روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیله های نازک برش داده اید را داخل آن
بریزید. سیر و موسیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس آن ها را به ماهی
اضافه کنید. ماهی را سرخ کنید. 2 قاشق خامه را با ورمیشل ها مخلوط کنید و
نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنید. کاهو را شسته و خرد کنید
و اجازه دهید آب آن ها کشیده شود. کمی سرکه به آن ها اضافه کنید. سپس
مواد را با ورمیشل ها ترکیب کرده و هم بزنید و سرو کنید.