مواد لازم خورشت کرفس
گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلوگرم
کرفس 3 تا 4 عدد
پیاز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
روغن 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
آبلیمو یک استکان
زعفران سائیده 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
طرز تهیه خورشت کرفس
گوشت
را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و 3 تا 4 لیوان آب
می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگ های سبز آن جدا می کنیم و
کنار می گذاریم. سپس ساقه های ترد کرفس را به طول دو بند انگشت میبریم و می
شوییم و با 3 تا 4 قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم تا
کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود .
نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران ساییده را در خورش می ریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد.
می شود خورش کرفس را مانند عکس با نعناع و جعفری آماده کرد که در این صورت 2 عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است.
نعناع و جعفری را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت . و به جای زعفران می شود کمی رب مصرف نمود .
در صورت مصرف نعناع و جعفری به زعفران یا رب گوجه فرنگی احتیاج نیست . فقط آبلیمو باید به خورش زد.
مواد لازم
همبرگر یک عدد
نانبرگر یک عدد
پنیر پیتزا یک ورق
تخممرغ یک عدد
کاهو 40 گرم
گوجهفرنگی 40 گرم
خیارشور 40 گرم
سس مایونز 30 گرم
طرز تهیه همبرگر
ابتدا
همبرگر را سرخ کرده و تخممرغ را داخل آب نیمرو میکنیم و روی همبرگر،
پنیر گذاشته تا کمی گرم شود ، تخممرغ نیمرو شده را روی آن میگذاریم بعد
نان برگر را بریده و به یک طرف آن سس میزنیم و روی آن خیارشور، کاهو و
گوجه میچینیم و همبرگر که روی آن پنیر و تخممرغ نیمرو شده است را قرار
میدهیم و طرف نان دیگر را روی مواد میگذاریم.
مواد لازم شامی هویج
گوشت چرخ کرده 50 گرم
سیب زمینی 3عدد متوسط
هویج 3 عدد بزرگ
پیاز 2عدد متوسط
تخم مرغ 1عدد
آرد گندم 1قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه شامی هویج
سیب زمینی و هویج و پیاز را رنده و یا چرخ می کنیم و با گوشت و آرد و تخم مرغ مخلوط می کنیم و به آن نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و روغن را داخل ظرف دلخواه که مناسب سرخ کردن است می ریزیم و وقتی داغ شد مواد را به شکل دلخواه داخل روغن قرار می دهیم.
وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را سرخ می کنیم.
می توانید گوجه را سرخ کنید و با این غذا سرو کنید.
برای تزیین این غذا می توانید از گوجه و فلفل دلمه استفاده کنید.
نکات:
میتوانید در تهیه این غذا از پودر سیر و زیره نیز استفاده کنید.
این غذا را می شود در زمان کوتاه (10تا 15) آماده کرد.
این غذا برای 6 تا 8 نفر می باشد.
آموزش و طرز تهیه شامی هویج
منبع:میهن گرام
مواد لازم قیمه
1- لپه 1 پیمانه
2- مرغ 1عدد سینه مرغ یا ران مرغ
3- آبلیمو به مقدار لازم
4- رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
5- نمک به مقدار لازم
6- زردچوبه به مقدار لازم
7- فلفل به مقدار لازم
8- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه قیمه مرغ
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و آنها را سرخ می کنیم و رب گوجه را تفت می دهیم و فلفل و زردچوبه و را به آن اضافه می کنبم بعد از آن لپه ها را داخل ظرف میریزیم و مرغ را نیز به آن اضافه می کنیم و اجاره می دهیم کمی تفت داده شود و یعد آب را به آن اضافه می کنیم وقتی آب به چوش آمد زیر شعله را کم می کنیم بعداز یک ساعت آلو خورشتی را به آن اضافه می کنیم زمانی که مرغ و لپه پخته شوند غذای شما آماده است 15 دقیقه قبل از آماده شدن غذا به آن نمک اضافه می کنیم.
نکات:
1-بجای آلو خورشتی می توانید آبلیمو و یا لیمو می توانید استفاده کنید.
2-زمان پخت این غذا داخل قابلمه حدود 2تا3 ساعت طول می کشد.
3-مقدار برخی مواد را می توانید بنابر سلیقه خود کم با زیاد کنید(مانند رب گوجه).
4-می توانید از دیگر قسمت های مرغ هم استفاده کنید.
طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ
منبع:میهن گرام
مواد لازم
سر دست گوساله 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
لپه باقالی 100 گرم
گندم پوست کنده 150 گرم
برنج 50 گرم
لوبیا قرمز 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)
نخود 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)
لوبیا چشم بلبلی 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)
عدس 100 گرم (24 ساعت در آب بخوابانید)
نعنا و سیر داغ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
پیاز داغ
زردچوبه، پودر لیموعمانی یک قاشق سوپخوری
(طرز تهیه آش رشته )
طرز تهیه
برنج
و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته و نرم
شود.سپس گوشت را با 1 عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا
کاملا پخته شود.حبوبات را که از شب قبل خیس کردهاید به ترتیب پخت، اول
نخود را بپزید کمی که نیم پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی را اضافه
کنید و بعد از آن که نیم پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه کنید
تا زمانی که کاملا پخته شوند.
گندم و برنج پخته شده را به حبوبات
اضافه نموده و با گوشت کوب یا هر وسیلهی دیگری که میتوانید، کمی حبوبات
را نرم کنید.در این زمان روغن را داغ کنید و زردچوبه و فلفل را تفت داده به
آش اضافه کنید.
گوشت را از ظرف خارج کنید و آن را بکوبید یا ریش
ریش کنید و داخل آش بریزید. آب گوشت را نیز به همراه پودر لیمو عمانی در آش
ریخته و اجازه دهید تا آش شما کاملا جا افتاده و لعابدار شود. روی آش را
با فلفل و پودر لیمو عمانی و کمی نعنا داغ و پیاز داغ تزیین نمایید.