نحوه درست کردن ته چین مرغ

آموزش و نحوه درست کردن ته چین مرغ

آموزش و نحوه درست کردن ته چین مرغ

آشپزی

مواد لازم

مرغ پخته‌شده                                250 گرم
برنج                                            یک و نیم پیمانه
ماست                                         نصف پیمانه
روغن مایع                                     1/4 پیمانه
نمک و فلفل                                   به میزان لازم
زعفران حل‌شده                             یک قاشق چایخوری
زرده تخم‌مرغ                                  دو عدد
تخم‌مرغ                                        یک عدد
ماست چکیده                                برای تزئین
زرشک                                          یک قاشق سوپخوری
خلال پسته                                   یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

برنج را از شب قبل خیس کرده، آبکش کنید ماست و  روغن مایع را با زعفران حل‌شده، زرده تخم‌مرغ و تخم‌مرغ کامل مخلوط کرده با نمک و فلفل به وسیله همزن برقی بزنید تا مواد کاملا یک‌دست شود. مایه یک‌دست شده را با برنج مخلوط کرده باقی‌مانده روغن را در کف تابه بریزید مایه آماده شده را ریخته و صاف کرده تکه‌های مرغ را روی سطح برنج بچینید بقیه برنج را روی تکه‌های مرغ پخته‌شده ریخته صاف کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته‌چین ته‌دیگ بسته و رنگ بگیرد، از روی حرارت برداشته پس از برگرداندن در ظرف مورد نظر با ماست چکیده، زرشک و خلال پسته تزئین کنید.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-157.html

ته چین

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.