سوپ کاری مرغ

سوپ کاری مرغ

طرز تهیه مرغ  )

مواد لازم

سینه مرغ 200 گرم
سیرساطوری‌شده یک حبه
کره 70 گرم
عصاره مرغ یک لیتر
آرد سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع چهار قاشق سوپخوری
پودر کاری یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد

سوپ کاری مرغ

سوپ کاری مرغ

طرز تهیه

مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم. بعد کمی نمک و فلفل را به آن می‌افزاییم و کنار می‌گذاریم.

پیاز را نگینی ریزکرده و کمی در کره تفت می‌دهیم، سیرساطوری شده و آرد را اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بوی خامی آرد گرفته شود، ولی رنگ آن تغییر نکند.

عصاره مرغ را به آرد اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا گلوله‌ای از آرد نماند، وقتی مایع یکد‌ستی به دست آوردیم در صورت تمایل آن را از صافی عبور می‌دهیم تا پیاز و سیر از سس بشامل جدا شود. در این مرحله مرغ را به سس اضافه کرده نمک و فلفل را به آن می‌افزاییم، سپس پودر کاری را به سوپ اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. در این حالت ضمن این‌که مرغ می‌پزد، سوپ غلظت لازم را به دست می‌آورد.

طرز تهیه مرغ  

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.