دمی بادمجان

دمی بادمجان

( کیک کشک بادمجان )



مواد لازم


? سیب زمینی متوسط : 4 عدد,
? بادمجان متوسط : 4عدد,
? گوجه فرنگی درشت : 4 عدد,
? پیاز : 2 عدد,
? فلفل دلمه ای : 2 عدد,
? گوشت چرخ کرده : 300 گرم,
? برنج : 400 گرم,
? روغن : 80 گرم


طرز تهیه


برنج را به مدت دو ساعت با آب و نمک خیس می کنیم ، پیازها را ریز خرد کرده و تفت می دهیم بعد از طلایی شدن پیازها کمی زردچوبه و گوشت چرخ کرده را نیز به آن اضافه می کنیم تا سرخ شود. سیب زمینی ها و بادمجان ها را نیز ریز خرد می کنیم و جداگانه تفت می دهیم. سپس برنج را شسته در ظرفی مناسب می ریزیم ،گوجه ها را ریز خرد می کنیم و یا رنده می کنیم ،فلفل ها را نیز ریز خرد کرده ، و تمام مواد را به برنج اضافه می کنیم.نمک و فلفل نیز به میزان لازم به انها افزوده و در ظرف آب می ریزیم به طوری که آب روی تمامی مواد قرار بگیرد ،ظرف را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوشد در این مدت چند بار مواد را از زیر به رو هم بزنید تا مواد ته نشین نشود بعد از این که آب غذا جمع شد ،حرارت را کم کرده و دم کنی می گذاریم تا برنج دم بکشد.

( کیک کشک بادمجان


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.