طرز تهیه مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی

آموزش و طرز تهیه مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی

آموزش و طرز تهیه مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی

آموزش آشپزی

مواد لازم

گوجه فرنگی                                1 پیمانه
شکر قهوه ای                               1 قاشق سوپخوری
پولنتا                                          4/3 فنجان  (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)
آرد                                            2/1 فنجان
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)           4/1 فنجان
سینه مرغ بدون پوست و استخوان      4 تکه
اسفناج                                       250 گرم

طرز تهیه

گوجه فرنگی‌ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه‌ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.
در یک ماهی‌تابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای 5 دقیقه آن را بپزید.
در ظرف کم عمقی آرد را با 2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی‌تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن‌ها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.اسفناج‌ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-176.html

طرز تهیه مرغ

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.