نحوه درست کردن پیتزا شیکاگو

آموزش و نحوه درست کردن پیتزا شیکاگو

آموزش و نحوه درست کردن پیتزا شیکاگو

آموزش آشپزی

مواد لازم

گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده                       2 عدد
پنیر موتزارلا                                                       250 گرم
پنیر پیتزای رنده شده                                           150 گرم
پنیر پارمسان                                                     3 قاشق غذا خوری
سیر له شده                                                     دو حبه
سوسیس ایتالیایی یا کوکتل کباب شده و خرد شده     150 گرم
فلفل دلمه خرد شده                                           1 عدد
روغن زیتون                                                       3 قاشق غذا خوری
پودر ریحان یا پونه یا آویشن                                    به مقدار دلخواه
سس کچاپ                                                      به مقدار لازم
خمیر پیتزا                                                         400 گرم

طرز تهیه

ابتدا خمیر پیتزا را با وردنه نازک نمایید.ظرف چدنی یا قالب مخصوص پیتزا که حداقل 8 سانتیمتر لبه دارد را برداشته و سطح داخلی آن را به طوری که تمام لبه های ظرف پوشش داده شوند با خمیر پیتزا بپوشانید و اضافه خمیر را از لبه ظرف ببرید.
سطح داخل خمیر را با 2 تا 3 قاشق سس کچاپ بپوشانید.سپس 100 گرم پنیر موتزارلا کف قالب بریزید.سوسیس و گوجه فرنگی را در یک لایه بریزید .روی سوسیس و گوجه فرنگی را با 150 گرم پنیر موتزارلا پوشش دید.
فلفل دلمه ای خرد شده،سیر له شده را روی پنیر موتزرالا ریخته و کل سطح پیتزا را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید.
روی سطح پنیر پیتزا را کاملا با سس کچاپ بپوشانید و نمک و فلفل و آویشن را بر روی سطح سس بپاشید و در آخر 3 قاشق پنیر پارمسان رنده شده را روی سطح سس بریزید.
پیتزا را در فر با حرارت 180 در جه سانتیگراد قرار دهید و هنگامی که خمیر آن طلایی رنگ شد از داخل فر پیتزا را خارج نمایید(تقریبا 30 دقیقه).بعد از خارج کردن پیتزا شیکاگو از فر آن را برش زده و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید و سرو نمایید.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-175.html

پیتزا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.