گمج کباب
( کباب کوبیده )
مواد لازم
گوشت 200 گرم
گردو 50 گرم
سبزی ( تره، جعفری و گشنیز) یک پیمانه
پیاز خلالیشده نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
رب انار دو قاشق غذاخوری
آب انار دو قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
( کباب کوبیده )
طرز تهیه
ابتدا
گوشتها را مربعی شکل خرد کنید سپس گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به
همراه پیاز، رب انار، رب گوجهفرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در
آخر به مخلوط آب اضافه کرده و داخل قابلمه یا گمج (دیگ گِلی مخصوص استان
گیلان) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده
میشود.