نحوه درست کردن کشکبا

آموزش و نحوه درست کردن کشکبا

آموزش و نحوه درست کردن کشکبا

آموزش آشپزی

مواد لازم

اسفناج یا برگ چغندر              1 کیلوگرم
گوشت                               به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
پیاز سرخ شده                      2 عدد
جو پخته شده                       یک و نیم لیوان
کشک                                1 کیلوگرم
پونه کوهی                          1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.

کشکبا نوعی آش بوده که از غذاهای محلی روستای فریزهند نطنز می باشد.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-195.html

کشکبا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.