سوپ زرشک

آموزش و نحوه درست کردن سوپ زرشک

آموزش و نحوه درست کردن سوپ زرشک

آموزش آشپزی

مواد لازم

سینه مرغ                                 300 گرم
جعفری خردشده                        150 گرم
قارچ خردشده                            100 گرم
رب گوجه‌فرنگی                          دو قاشق سوپخوری
آرد گندم                                   دو قاشق سوپخوری
آبلیمو                                       سه قاشق سوپخوری
زرشک                                      200 گرم
پیاز                                         یک عدد
هویج                                       100 گرم
سیب‌زمینی                               80 گرم
روغن مایع                                 نصف پیمانه
نمک و فلفل                               به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌‌دهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت می‌ریزیم. سپس هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌‌پزیم. بعد قارچ،  نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین می‌کنیم .

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-195.html

سوپ شیر