دلمه بادمجان با سس پنیر

آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

آموزش آشپزی

مواد لازم

بادنجان دلمه‌ای                           سه عدد
فیله‌مرغ                                    50 گرم
فیله گوجه‌فرنگی                         50 گرم (دو عدد)
فلفل‌دلمه‌ای خرد شده                  یک عدد
پیاز خرد شده                             یک عدد
سیر                                        چهار حبه
آردگندم                                    سه قاشق غذاخوری
شیر                                        دو لیوان
پنیر پیتزا                                    150 گرم
کره                                         100 گرم
جعفری ساطوری شده                  سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه                     به میزان لازم

طرز تهیه

درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می‌ریزیم و مقداری تفت می‌دهیم سپس فیله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌ای را می‌افزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می‌کنیم با این مواد داخل بادنجان‌ها را پر می‌کنیم و آن‌گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم‌‌کم شیر را افزوده تا ‌گلوله نشود و سس را روی آن می‌ریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را می‌پوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجان‌ها پر می‌کنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. یا می‌توانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه‌ها می‌ریزیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-204.html

دلمه بادمجان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.