جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا) به مقدار لازم
بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این
مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولا کافی است. جوجه را تمیز می کنیم و
می شوئیم و خوب خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
بال
های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم
و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با
استخوان از وسط دو نیم کنیم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و
ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن
زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا
مخلوط می نمائیم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم.
بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم.به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخ سوم باشند.
ابتدا سیخ های ران وبال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می
زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به
آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی اتش قرار می دهیم(
چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه
طلائی و برشته شد.(و در طول مدت برشته شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و
آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در
دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزئین می کنیم بلافاصله سر میز می بریم
.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-203.html