خورشت قیمه کدو

خورش قیمه کدو

مواد لازم


? گوشت گوسفندی: 250 گرم (قطعات 2 سانتی)
? پیاز بزرگ: 1 عدد
? لپه: 1 استکان (از قبل خیس شده)
? کدو سبز: 1 کیلو
? رب: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
? نمک، گرد لیمو و فلفل سیاه: به میزان لازم
? زرد چوبه: به میزان کافی
? زعفران و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه


پیاز را رنگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. سپس گوشت را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم. لپه را که از قبل خیس کردیم به همراه گوشت کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه از بین برود.
در این مرحله زردچوبه و رب را اضافه می کنیم. لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود. 3 تا 4 لیوان آب روی آن ریخته و به محض این که جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد.
کدو را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده یا حلقه حلقه برش می دهیم و داخل روغن کمی سرخ می کنیم. 20 دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت بر داریم کدوهای سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران آب کرده، گرد لیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود.
? نکته:
برای شفاف شدن خورش و سلامت گوشت بهتر است گوشت خرد شده را در ظرفی ریخته و روی آن آب سرد بریزیم و روی حرارت قرار دهیم. به محض این که جوش آمد، کف و خوناب? گوشت را بیرون ریخته و روی آن آب گرفته و سپس با پیاز سرخ کنیم.

قیمه مرغ


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.