ناپلئونی شکلاتی

آموزش و نحوه درست کردن ناپلئونی شکلاتی

آموزش و نحوه درست کردن ناپلئونی شکلاتی

آشپزی

مواد لازم

کره آب ‌شده                                  نصف پیمانه
پودر کاکائو و پودر قند                        به میزان لازم
خمیر فیلو                                      به میزان لازم
زرده تخم‌مرغ                                  پنج عدد
شیر                                            دو و نیم پیمانه
وانیل و نمک                                  از هر کدام نصف قاشق چایخوری
شکر                                           3/4پیمانه
آرد و شکلات چیپسی                      1/3پیمانه

طرز تهیه

فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم.لابه ‌لای چهار برگ خمیر را با برس کره آب شده زده و روی هم قرار می‌دهیم. سپس خمیر را به صورت مربع‌های 10 سانتی‌متری می‌بریم. (باید 24 عدد مربع داشته باشید اگر کافی نبود دوباره تکرار کنید) روی شش عدد از آنها پودر کاکائو پاشیده و با پودر قند تزیین می‌کنیم خمیر‌ها را با احتیاط در سینی فر می‌گذاریم و به مدت پنج دقیقه در فر قرار داده تا روی آنها طلایی شود در این فاصله کرم را آماده می‌کنیم.
دو پیمانه شیر وانیل و نمک را روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود زرده‌ها را با شکر آنقدر می‌زنیم تا رنگ آن سفید و مثل کرم غلیظ شود. آرد را هم در باقی شیر حل کرده و همراه زرده‌ها به شیر اضافه می‌کنیم. کرم را روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و شکلات را افزوده و مخلوط می‌کنیم تا شکلات ذوب شود.
برای درست کردن هر شیرینی لابه لای سه عدد خمیر کرم شکلاتی می‌مالیم و برای لایه رویی از خمیر تزیین شده استفاده می‌کنیم.این شیرینی را سرد سرو کنید.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/shpazi-209.html

ناپلئونی

سوپ پیازچه

آموزش و طرز تهیه سوپ پیازچه به همراه عکس

آموزش و طرز تهیه سوپ پیازچه به همراه عکس

آموزش آشپزی

مواد لازم

آب‌مرغ                                           یک لیوان
پیازچه                                           200 گرم
قارچ                                              150 گرم
هویج                                             دو عدد
جو پرک                                          1/5 پیمانه
شیر                                              یک لیوان
خامه                                             سه قاشق سوپخوری
آبلیمو، نمک و زردچوبه                         به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا جو را به همراه آب‌مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج‌ها را رنده کرده و به آن اضافه می‌‌کنیم. در انتها قارچ‌ها و پیازچه‌های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می‌‌دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن‌گاه شیر را اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه‌ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز را خاموش می‌‌کنیم سوپ را در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو را به آن اضافه می‌‌کنیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/shpazi-228.html

آموزش و طرز تهیه سوپ پیازچه به همراه عکس

طرز تهیه سبزی پلو 1

سبزی پلو

( سبزی پلو با ماهی )

مواد لازم

برنج 1 کیلو گرم

سبزی پلو (تره - جعفری - شبت - گشنیز - کمی شنبلیله ) 1.5 تا 2 کیلوگرم

گوشت ماهیچه 750 گرم

روغن 200 گرم

زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری

سبزی پلو

سبزی پلو

طرز تهیه

برنج را قبلا خیس می کنیم سبزی را به دقت تمیز می نمائیم و میشوئیم داخل آبکش می ریزیم تا آب آن برود ، گوشت را جداگانه می پزیم بطوریکه بعد از پختن یک ملاقه آب داشته باشد .

سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان تر بر می داریم . ته دیگ را دو تا سه قاشق روغن آبکرده ونصف لیوان آب می ریزیم ، برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ می ریزیم و سبزی خرد کرده را به تدریج لای برنج می پاشیم و گوشت را لای پلو می گذاریم . سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط می کنیم ، عرق برنج را که گرفتیم ، آبگوشت و روغن را روی برنج می دهیم و برنج را در فر یا روی شعله دم می کنیم .

هنگام کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی پلو مخلوط می کنیم و روی دیس می دهیم و کمی روغن داغ کرده روی پلو می دهیم .

می شود لای سبزی پلو را هنگام دم کردن یک دسته سیر تازه تمیز کرده بگذاریم .

نکته : سبزی پلو را بدون گوشت می توان آماده نمود و می شود وقتی مغز برنج نرم شد سبزی را در دیگ بریزیم و بلافاصله دیگ را از روی آتش بر داریم و در آبکش بریزیم و مطابق دستور دم کنیم.

سبزی پلو با ماهی

خورشت قیمه کدو

خورش قیمه کدو

مواد لازم


? گوشت گوسفندی: 250 گرم (قطعات 2 سانتی)
? پیاز بزرگ: 1 عدد
? لپه: 1 استکان (از قبل خیس شده)
? کدو سبز: 1 کیلو
? رب: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
? نمک، گرد لیمو و فلفل سیاه: به میزان لازم
? زرد چوبه: به میزان کافی
? زعفران و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه


پیاز را رنگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. سپس گوشت را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم. لپه را که از قبل خیس کردیم به همراه گوشت کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه از بین برود.
در این مرحله زردچوبه و رب را اضافه می کنیم. لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود. 3 تا 4 لیوان آب روی آن ریخته و به محض این که جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد.
کدو را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده یا حلقه حلقه برش می دهیم و داخل روغن کمی سرخ می کنیم. 20 دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت بر داریم کدوهای سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران آب کرده، گرد لیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود.
? نکته:
برای شفاف شدن خورش و سلامت گوشت بهتر است گوشت خرد شده را در ظرفی ریخته و روی آن آب سرد بریزیم و روی حرارت قرار دهیم. به محض این که جوش آمد، کف و خوناب? گوشت را بیرون ریخته و روی آن آب گرفته و سپس با پیاز سرخ کنیم.

قیمه مرغ


آموزش میرزا کدو

میرزا کدو
میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادنجان از کدو برای طبخ ان استفاده می شود.

 مواد لازم

    کدو سبز500 گرم
    تخم مرغ دو عدد
    سیر 1 بوته
    روغن
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
    نمک
    فلفل


طرز تهیه

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی وسیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

میرزا قاسمی