پیروزی بارسلونا مقابل سلتیک در دیداری دوستانه

پیروزی بارسلونا مقابل سلتیک در دیداری دوستانه

وبسایت رسمی برنامه نود - بارسلونا در نخستین دیدار دوستانه خودش به پیروزی رسید.

به گزارش وبسایت نود، تیم بارسلونا در نخستین دیدار دوستانه خودش در پیش فصل از سری رقابت های اینترنشنال چمپیونز کاپ در شهر دوبلین به مصاف سلتیک رفت و موفق شد با نتیجه 3-1 مقابل این تیم پیروز شود.

توران (دقیقه 13)، آمبروز (گل به خودی دقیقه 31) و الحدادی (دقیقه 41) گل های تیم لوئیز انریکه را در این بازی بثمر رساندند. در این دیدار لیونل مسی 45 و لوئیز سوارز 60 دقیقه برای بارسلونا بازی کردند.

بارسلونا روز 3 آگوست در دومین دیدار دوستانه خودش در کشور سوئد به مصاف لسترسیتی می رود.

منبع: وبسایت رسمی برنامه نود

بارسلونا

رئال مادرید در چندقدمی ثبت یک رکورد تازه در لالیگا

رئال مادرید در چندقدمی ثبت یک رکورد تازه در لالیگا

وبسایت رسمی برنامه نود - رئال مادرید به 13 پیروزی پیاپی در لالیگا دست یافته است.

به گزارش وبسایت نود، رئال مادرید در هفته اول لالیگا در فصل 2016/17 موفق شد با سه گل سوسیداد را شکست دهد تا با احتساب پیروزی های تیم زیدان در فصل گذشته، آنها اکنون سیزده برد پیاپی را در لالیگا ثبت کرده باشند.

بهترین آمار رئال مادرید در کسب پیروزی های پیاپی در لالیگا، به سال 1961 برمی گردد که این تیم در بالاترین سطح فوتبال اسپانیا به 15 برد پیاپی دست یافت. اکنون رئال برای شکستن آن رکورد، به سه پیروزی دیگر نیاز دارد. بازی های بعدی رئال مادرید در لالیگا مقابل سلتاویگو، اوساسونا و اسپانیول است.

منبع: وبسایت رسمی برنامه نود

رئال مادرید

سس سالسا

آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا

آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا

آموزش آشپزی

مواد لازم

گوجه فرنگی                             3 کیلو
پودر سیر                                 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو                                     4 قاشق غذاخوری
نمک                                      نصف قاشق غذا خوری
فلفل قرمز                               یک و نیم  قاشق غذا خوری
زیره سبز پودر شده                    یک و نیم قاشق چایخوری
پیاز قرمز                                 1 عدد خرد شده
پیاز سفید                               2 عدد خرد شده
فلفل قرمز                               1عدد خرد شده
گشنیز                                   4 قاشق غذا خوری خرد شده

طرز تهیه

برای تهیه سس سالسا باید مواد را طوری خرد نمود که بعد از درست شدن سس قابل تشخیص باشد. ابتدا در قابلمه بزرگی آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید بعد از آن گوجه فرنگی ها را در آب قرار دهید تا پوست آنها  نرم شود،پس از ده دقیقه گوجه ها را از داخل آب در بیاورید و پوست آنها را جدا کنید ،گوجه ها را از وسط نصف نموده و تخم های آن را جدا نمایید و نگینی خرد کنید.

گوجه فرنگی های خرد شده را با پودر سیر، آبلیمو، نمک، فلفل و زیره داخل ماهی تابه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پیازهای قرمز ،سفید،فلفل و گشنیز را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد جوش بزند تا اندازه ای که سبزیجات نرم شوند و مخلوط فرم بگیرد.سس خنک شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.این سس را معمولا با چیپس استفاده می کنند.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-179.html

سس سالسا

چیپس

آموزش و نحوه درست کردن چیپس خانگی

آموزش و نحوه درست کردن چیپس خانگی

آشپزی

مواد لازم

روغن مایع مخصوص سرخ کردن                    به مقدار لازم
سب زمینی                                            به مقدار لازم
چاشنی دلخواه                                       به مقدار لازم
نمک                                                    به مقدار لازم

طرز تهیه

سیب زمینی را بعد از پوست کندن به ورق های نازک با چاقو یا هر وسیله مخصوص خرد نمایید.سپس ورقه های سیب زمینی را در آبکشی ریخته و خوب بشوئید تا لایه نازک نشاسته ای روی چیپس که از برش سیب زمینی حاصل شده است شسته شود.
رطوبت ورقه های سیب زمینی را با پارچه یا کاغذ مخصوص گرفته و به مدت نیم ساعت داخل فریزر بگذارید.
بعد از آن سیب زمینی ها را از فریزر خارج کرده و روی آن به میزان دلخواه نمک بزنید.روغن را در ماهیتابه یا سرخ کن داغ نمایید به اندازه ای که روغن دود نکند.در صورت تمایل ادویه دلخواه خود را داخل روغن بریزید.به طور مثال فلفل،پودر کچاپ ،پودر سیر ،جعفری خشک شده و پودر شده یا هر طعمی را که دلخواه شماست.از اسانس های لیمو یا پرتقال و یا حتی پوست خشک شده پرتقال و لیمو هم می توانید استفاده نمایید.
ورقه های سیب زمینی را کم کم داخل روغن بریزید.دقت نمایید ورقه ها هنگام ریختن داخل روغن به هم نچسبیده باشند.تا زمانی که چیپس ها رنگ طلایی و حالت ترد به خود بگیرند به سرخ کردن ادامه دهیدو بعد از آن چیپس ها را از روغن خارج کرده و بر روی پارچه و یا کاغذ مخصوص بگذارید تا روغن آن گرفته شود.
می توانید چیپس را با سس سالسا میل نمایید.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-178.html

چیپس خانگی

خوراک پوره نخود نخود فرنگی و کوفته مرغ

آموزش خوراک پوره نخود نخود فرنگی و کوفته مرغ

آموزش خوراک پوره نخود نخود فرنگی و کوفته مرغ

آموزش آشپزی

مواد لازم

مواد لازم پوره

سیب زمینی پخته                                     3 عدد
نخود فرنگی پخته                                      1 لیوان
سیر                                                      2 حبه
روغن زیتون                                              2 قاشق غذاخوری
نعناع تازه                                                3 ساقه
آب لیمو                                                  1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل                                              به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه کوفته مرغ

سینه مرغ                                              1 عدد
ران مرغ                                                 2 عدد
پیاز                                                      1
سیر                                                     2 حبه
آرد سوخاری                                           2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده                                    یک سوم استکان
ادویه کاری                                             دو قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز شیرین                               1 قاشق مربا خوری

مواد لازم رویه

بیکن                                                    7 الی 8 ورق
پیاز                                                      1 عدد
روغن زیتون                                            2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل                                            به میزان لازم

طرز تهیه

1-تمامی مواد  پوره نخود فرنگی را که شامل سیب زمینی، نخود فرنگی، سیر، نعناع، آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل است را در غذا ساز  ریخته آنقدر مخلوط کنید تا پوره ای  یکدست و کاملا نرم  بدست آید. پوره را به ظرف دیگری منتقل کرده، ظرف  غذا ساز را شسته  خشک  کنید.

2-مواد کوفته را  که شامل سینه مرغ، ران از استخوان جدا کرده مرغ، پیاز پوسته گرفته،  سیر، آرد سوخاری، جعفری خرد شده، ادویه کاری،  نمک  و فلفل میشد  را  در غذا ساز ریخته آنقدر بزنید تا شبیه همان پوره شود نکته اساسی در تهیه کوفته مرغ زیاد مخلوط شدنش است (من همیشه در کوفته مرغ نصف قاشق مربا خوری  پودر مغز هل، یک چهارم قاشق چایخوری  فلفل یک پنجم قاشق مربا خوری دارچین، کمی زنجبیل تازه رنده شده، سیر، پیاز و روغن مایع به اندازه دو قاشق غذاخوری سر پر می ریزم شخصا از ادویه کاری استفاده نمیکنم چون بویش را در خوراک ها نمیپسندم و کوفته ها  را  همراه  ماکارونی سرو میکنم طعمش خیلی خوب میشود)  به اندازه گروه  از  مخلوط  مرغ برداشته در  روغن  داغ  آفتاب گردان سرخ کنید. سپس کوفته های سرخ  شده را روی حوله  کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود.

3-پیاز را باریک بلند خرد کنید (ژولین) و در مخلوط  روغن مایع و روغن زیتون  سرخ  کنید. وقتی طلایی شده به آن  بیکن خرد شده افزوده تا طلایی شدن بیکن ها را  به سرخ کردن  ادامه دهید به مخلوط  پیاز  و بیکن نمک و فلفل افزوده ظرف را از روی حرارت بردارید. ظرف  مناسبی  آماده کرده  کف ظرف را با پوره بپوشانید. رویش کوفته ها را چید روی کوفته ها از مخلوط پیاز و بیکن قرار دهید.

منبع: مجله مراحم

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-180.html

خوراک