کارشناس برنامه زمزم معرفت با اشاره به حدیثی از امام رضا علیه السلام گفت: مؤمن، مؤمن نمی گردد مگر اینکه سه خصلت مدارا کردن با مردم، استقامت در برابر سختی ها و پنهان کردن رازهای مردم را داشته باشد.
به
گزارش پایگاه خبری آستان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام
والمسلمین سید رضا مدرسی در برنامه زمزم معرفت در شبستان امام خمینی حرم
مطهر با استناد به حدیثی از امام رضا(ع) تصریح کرد: مومن واقعی باید سه
خصلت داشته باشد اول پنهان کردن رازهای دیگران که سنت وسیره پرودگار متعال
است.
وی افزود: همانطور که خداوند گناهان و خطاهایی که بنده در خلوت خود
انجام می دهد و افشای هر یک از آنها باعث رسوایی او می شود را به خاطر حفظ
آبروی بنده پنهان می کند، مؤمن هم باید اگر خطایی از برادر مؤمن خود ببیند
افشا نکند تا آبروی او به خطر نیفتد.
خطیب حرم مطهر دومین خصلت مؤمن را
مدارا کردن با مردم عنوان کرد وگفت: این سنت وسیره پیامبر(ص) بوده که در
طول دوران پیامبری خود با اینکه مردم برخوردهای نامناسب با ایشان داشتند
ولی هرگز با مردم مجادله نمی کرد بلکه با مهربانی ومدارا آنها را به راه
مستقیم هدایت می نمود.
وی افزود: مومنان به ویژه کسانی که در صدد احیای
فریضه امر به معروف ونهی از منکر و اصلاح جامعه هستند و ممکن است با افراد
جاهلی برخورد کنند که با احکام و اعتقادات دینی آشنایی نداشته باشند باید
با نرمی و لطافت با آنها برخورد کنند و از مجادله با آنها بپرهیزند.
حجت
الاسلام والمسلمین مدرسی خاطرنشان کرد: سومین خصلت مؤمن از نظر امام رضا
علیه السلام صبر و تحمل در برابر مشکلات و نابسامانی های زندگی است؛ این
سنت و سیره امامان معصوم (ع) است که با توکل به خداوند و ایمان قوی در
برابر مشکلات ومصائب ایستادگی می کردند.
وی با بیان اینکه شرط کامل بودن
ایمان مومنان، پذیرش ولایت امام رضا(ع) است، تصریح کرد: زمانی که امام
رضا(ع) به اجبار مأمون از مدینه به خراسان هجرت کردند، بعد از ورود به
نیشابور مردم از ایشان خواستند که سخنی بگوید وامام(ع) فرمودند: اعتقاد به”
لا الله اله الله” مانند حصاری است که انسان را از شر دشمنان و عذاب الهی
دور می کند.
سخنران ویژه برنامه زمزم معرفت افزود: امام رضا(ع) شرط کامل
بودن ایمان و دور شدن از عذاب الهی را پذیرش ولایت خودشان عنوان کردند،
زیرا در آن زمان فرقه واقفیه به علت خصومتی که با امام موسی کاظم(ع) داشتند
ولایت امام رضا(ع) را انکار کرده بودند ولی هرکسی که ولایت امام هشتم را
قبول داشت امامت بقیه امامان (ع) را از امام علی(ع) تا امام زمان(عج) را
پذیرفته بود.
منبع: amfm.ir
لینک مستقیم: http://mihangram.com/mazhabi-78.html
برنج یک پیمانه خیس کرده
لپه نصف پیمانه
سبزی آش ۷۵۰ گرم
پیازداغ به میزان لازم
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
رب گوجهفرنگی پنج قاشق سوپخوری
نعناداغ برای تزئین به مقدار لازم
ابتدا لپه را با پیازداغ و زردچوبه نیمپز می کنیم، برنج خیس کرده را به آن اضافهکرده و میگذاریم برنج خوب بپزد تا آش لعاب بیندازد، سپس آب گوجه را همراه با سبزی آش (یا اگر رب بود رب را با سبزی آش) به قابلمه افزوده، نمک و فلفل میزنیم تا زمانیکهآش جا بیفتد.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-189.html
میگوی تمیز شده ۳۰ عدد
پیازچه خرد شده نصف پیمانه
کره ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یک عدد متوسط
آناناس بدون آب ۲۰۰ گرم
برنج پخته ۴ پیمانه
دو ورق فویل بزرگ را روی هم قرار دهید. کره را در آن با فاصله بگذارید.میگوی خام را روی کره بچینید، سپس روی آن را پیازچه، فلفل دلمه ای و آناناس و در آخر روی آن برنج بریزید.فویل را محکم ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گریل میگو با آناناس آماده شود و با برنج یا نان سرو نمایید.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-188.html
گردو ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب انار یک قاشق غذاخوری
آبغوره یا آب اناز ۱ پیمونه
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
سبزی (تره – جعفری – نعنا) روی هم ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱- در ابتدا رب انار، آب انار یا آبغوره رو به همراه کمی نمک و فلفل
میزاریم ته یه قابلمه کمی جوش بخوره و بعد گردوی ساییده شده رو بهش اضافه
میکنیم و حسابی با هم مخلوط میکنیم
۲- بعد به دفعات بهش آب سرد اضافه کرده تا زمانی که گردومون حسابی باز شده و
دونه های روغن روش نمایان شه ( از اون موقع دیگه بهش آب سرد اضافه
نمیکنیم) بعد بهش رب گوجه زده و میذاریم تا جا بیفته
۳- سبزیها رو خرد کرده و کمی در روغن سرخ میکنیم و به گردوی پخته شده اضافه
میکنیم ،گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز رنده شده، نمک ، فلفل و کمی از
سبزیها قبل سرخ شدن رو به صورت کوفته قلقلی درآورده و کمی در تابه تفت
میدیم و به خورشتمون اضافه میکنیم،
۴- وقتی کوفته ها پختن و خورشتمون به روغن افتاد آماده است
منبع: مجله مراحم
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-187.html
مواد لازم
گوشت با استخوان ۷۵۰ گرم
بامیه ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه دو تا سه قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز داغ را آماده کرده و گوشت را به آن اضافه میکنیم حدود سه دقیقه
تفت داده، سپس دو تا سه لیوان آب به آن اضافه کرده و میگذاریم گوشت بپزد.
بامیهها را پس از تمیز کردن و شستن (نباید زیاد بامیهها را کوتاه کرد،
کافی است کمی چوبهای ته آن را بگیریم) در ظرفی حاوی آب جوش که کمی نمک به
آن اضافه کردهایم ریخته و پنج دقیقه میجوشانیم، سپس در صافی ریخته تا آب
اضافه آن برود.
پس از این که گوشت پخت رب، آبلیمو، نمک و فلفل را به خورش اضافه کرد،
بامیهها را در خورش ریخته و میگذاریم پنج دقیقه دیگر بجوشد تا خورش آماده
شود.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-186.html