نحوه نماز شب

آموزش نماز شب

آموزش نماز شب

مذهبی

منتخب مفاتیح الجنان

نماز شب یازده رکعت می باشد.

که هشت رکعت آن به نیت نماز نافله شب و به صورت دو رکعتی خوانده می شود در دو رکعت اول از این هشت رکعت نماز در رکعت اول بعد از حمد شوره قل یا ایها الکافرون را بخوانید و در رکعت دوم سوره توحید خوانده شود

دو رکعت دیگر آن به نیت نماز شفع خوانده می شود که بهتر است در رکعت اول آن سوره ناس و در رکعت دوم آن سوره فلق خوانده شود و قنوت هم گرفته نشود تا اینجا ده رکعت شده است.

یک رکعت باقی مانده با تیت نماز وتر خوانده می شود در رکعت آخر می توان سه مرتبه سوره توحید و یکبار سوره ناس و یک مرتبه هم سور فلق خوانده می شود و یا اینکه در سه رکعت آخر بعد از حمد سوره توحید را بخوانید

در قنوت نماز وتر دعا برای چهل مومن می کنیم و به عنوان مثال می گوییم اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان و بحای کلمه فلان نام کسی را که می خواهید برایش دعا کنید را می بریم مثلا می گویید اللهم اغفر سید جواد نجفیان و هفتاد مرتبه استغفر الله ربی و اتوب الیه و و هفت مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ و سیصد مرتبه العفو گفته می شود و  در پایان هم بگویید رَبِّ اِغْفِرْلی وَارْحَمْنی وَ تُبْ عَلَیَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحیمِ

نماز شب

نماز نافله شب ←← هشت رکعت

نماز شفع ←← دو رکعت

نماز وتر ←← یک رکعت

قنوت نماز وتر ←← 40 مرتبه اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان بجای فلان نام کسی که برای آن می خواهیم دعا کنیم را می گوییم

                          70 مرتبه استغفر الله ربی و اتوب الیه

                          7 مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ

                          300 مرتبه العفو

                          1 مرتبه رَبِّ اِغْفِرْلی وَارْحَمْنی وَ تُبْ عَلَیَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحیمِ

برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر به مفاتیح الجنان مراجعه کنید.
دوستان ما را نیز از دعای خیرتان فراموش نکنید التماس دعا از همه شما عزیزان.
دوستانی که تمایل دارند می توانند در این سایت نام های خود را قرار دهند تا همدیگر را در نماز شب دعا کنیم اگر توفیق خواندن این نماز با ارزش را بدست آوردیم
دعا برای ظهور آقامون, امام زمان (ع) را در هیچ زمانی فراموش نکنید.

اَللّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ اْلفَرَج

آموزش نماز شب

گرلمه

آموزش و نحوه درست کردن گرلمه

آموزش و نحوه درست کردن گرلمه

آموزش آشپزی

مواد لازم

آرد الک‌شده                       دو پیمانه
کره                                 20 گرم
مایه خمیر                          یک قاشق سوپخوری
نمک                                 یک قاشق چایخوری
روغن مایع                          یک قاشق سوپخوری

مواد برای داخل نان

سبزی‌های معطر                  300 گرم
پنیر                                   100 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز                        یک عدد

طرز تهیه گُـرِلـمِـه

مایه خمیر را با نصف لیوان آب حل کرده و آرد و کره را مخلوط می‌کنیم تا خمیر درست شود. خمیر را به مدت دو ساعت استراحت بدهید، سپس سبزی را مقداری بخارپز می‌کنیم بعد خمیر را با وردنه مثل نان باز کرده، آن‌گاه سبزی خردشده، پنیر و تخم‌مرغ را داخل خمیر می‌ریزیم و یک لایه نازک خمیر را روی هم می‌گذاریم، درون تابه را چرب کرده مقداری نمک زده و با حرارت ملایم دو طرف نان‌ها را سرخ می‌کنیم بعد از پخته شدن آنها را برش زده، داخل دیس چیده و سرو می‌کنیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-190.html

گرلمه

آماده سازی رب انار 2

طرز تهیه و آماده سازی رب انار



طرز تهیه و آماده سازی رب انار به همراه تصویر

طرز تهیه رب انار

برای تهیه رب انار,به یک دیگ یا قابلمه ای نیازمند هستیم.به اندازه ی نیازمان انارها را می شوییم مثلا10 کیلو و داخل سبدی قرار می دهیم
انارها را داخل ظرف تمیزی دون(دانه دانه)می کنیم مقداری از آب آن را میگیریم بعد مابقی دانه های انار را داخل ظرفمان می ریزیم و بعد روی شعله گاز با آتش قرار می دهیم تا به چوش بیاید و باید در حین پختن رب انارمان آن را هم بزنیم تا ته نگیرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدی را درب قابلمه مناسب قرار می دهیم و دانه های انار چوشیده شده را داخل آن سبد می ریزیم و آنها را با وسیله مناسبی مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامی گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله های آن باقی بماند و آب انار گرفته شده را روی آنها می ریزیم تا مابقی گوشت دانه وارد ظرف زیر سبد شوند ,بعد قابلمه زیر سبد که حاوی گوشت و آب انار است را روی حرارت قرار می دهیم تا چوشیده شود و سفت شود و رب انار شما آماده می شود


تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگیرد چرا که باعث تلخ شدن رب می شود

منبع :مادربزرگ مدیر سایت میهن گرام

طرز تهیه و آماده سازی رب انار

دسر ژلاتینی آلبالویی

دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر

دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر

آشپزی

مواد لازم

آلبالو                                 یک کیلوگرم
شکر                                 210 گرم
پودر ژلاتین                          سه قاشق سوپخوری
آب                                   500 میلی‌لیتر
خامه قنادی                        300 گرم
وانیل                                قاشق مرباخوری

طرز تهیه

آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.

شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 5/1 لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-193.html

دسر ژلاتینی

استروژن کبابی

آموزش و نحوه درست کردن استروژن کبابی

آموزش و نحوه درست کردن استروژن کبابی

آموزش آشپزی


مواد لازم

ماهی استروژن                              300 گرم
پیاز                                              یک عدد
زعفران                                         یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون                                    یک قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده                            کمی
پودر سیر                                       یک قاشق چایخوری
لیموترش                                       یک عدد
فلفل دلمه سبز                               یک عدد
شوید تازه                                      چند برگ
نمک و فلفل                                   به میزان لازم
کرفس                                         به میزان لازم
سس سویا                                   یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

استروژن را به تکه‌های مساوی برش دهید. پیاز، کرفس و فلفل دلمه سبز را خلال کرده همراه با زعفران آب شده، روغن زیتون، سس سویا، پودر شیر، زنجبیل رنده شده، نمک و فلفل داخل یک ظرف مخلوط کنید و به تکه‌های استروژن بیفزایید، سبزی‌های خلال شده را هم به آن اضافه نمایید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از گذشت این زمان می‌توانید آن را کباب کنید این کباب با سبزی‌های بخارپز یا پلو سرو می‌شود.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-191.html

سبزی پلو ماهی