پنکیک مرغ
? مواد لازم:
? 3 عدد تخم مرغ،
?250 میلی لیتر آب،
? 175 گرم آردسفید،
? 2 قطعه فیله مرغ،
? 1 عدد هویج متوسط خلال شده،
? 1 عدد پیاز،
? 150 گرم قارچ،
? 1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی و ادویه مخصوص مرغ،
? نمک، فلفل و روغن به مقدار دلخواه.
? طرز تهیه:
ابتدا
پنکیک را آماده کرده تخم مرغ، آرد و آب را با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا
گلوله های آن باز شود. سپس یک ماهی تابه کوچک انتخاب می کنیم، کف آن را چرب
کرده، می گذاریم داغ شود. سپس یک قاشق از مواد را داخل ماهی تابه می ریزیم
تا پنکیک بسته شود. نکته مهم آن است که روغن کف ماهی تابه کم و پنکیک نازک
تهیه شود. برای آماده کردن مواد میانی پنکیک نیز ابتدا پیاز را با کمی
روغن تفت داده، هویج و فیله مرغ تکه شده را اضافه می کنیم و در آخر قارچ و
سس گوجه و ادویه و نمک را اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد با شعله بالا
مدتی سرخ شود. حال مواد را با قاشق داخل پنکیک ریخته و آنرا لوله کرده و در
روغن سرخ می کنیم.
آبگوشت قورمه سبزی
مواد لازم
گوشت گوسفند : 500 گرم
پیاز : 1 عدد
تره فرنگی : 100 گرم
جعفری ساطوری شده : 100 گرم
شنبلیله : 100 گرم
روغن : 1 قاشق سوپخوری
لپه : 75 گرم
طرز تهیه
نیم
کیلو گوشت و یکدانه پیاز خرد نموده پس از سرخ کردن در روغن، در آب بریزید
و ان را بار کنید. سپس 75 گرم لپه در آن ریخته به مجرد اینکه لپه و گوشت
پخته شد، 200 گرم تره، جعفری و شنبلیله (خرد شده) را علیحده در کمی روغن
سرخ نموده در آبگوشت بریزید، سپس سه دانه لیمو عمانی را پاک کرده داخل
آبگوشت ریخته پس از چند دقیقه سر سفره بیاورید.
سینه مرغ 800 گرم
هویج و ذرت از هر کدام چهار عدد
زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
ماست یک پیمانه
زیره و فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده از هر کدام یک قاشق چایخوری
ساقه رزماری تازه 12 عدد
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
این غذا با این مواد اولیه مناسب برای چهار نفر می باشد.
ذرتها را با آب و مقداری نمک بپزید و اجازه دهید کاملا نرم شود. برگهای ساقه رزماری را به غیر از چند تای انتهای ساقه بگیرید. سینه مرغ را به صورت مکعبی برش داده و در مایهای که شامل ماست، زیره، زنجبیل، زعفران، فلفل و نمک ریخته و اجازه دهید به مدت دو ساعت مزهدار شود. سپس مرغها را خارج کرده و در سیخهای رزماری فرو کرده و لابهلای آن هویج خردشده بگذارید. تابه را با روغن چرب کرده و کبابها را در آن قرار دهید. بعد از مدتی برگردانده تا تمام اطراف سیخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو کنید.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-200.html
اشگنه رب انار
مواد لازم
پیاز دو عدد
روغن دو قاشق غذاخوری
شنبلیله خشکشده یک قاشق سوپخوری
تخممرغ سه تا چهار عدد
رب انار دو قاشق سوپخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز
را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم. سپس آرد، زردچوبه و شنبلیله نرمشده
را به آن میافزاییم. دو تا سه لیوان آب اضافه کرده و میگذاریم جوش
بیاید، بعد نمک و فلفل را افزوده و تخممرغها را با کمی نمک به اشگنه
اضافه میکنیم و هم میزنیم تا تخممرغها یک جا بسته نشوند، و رب انار
یا یک لیوان آب انار را به اشگنه اضافه میکنیم. در صورت تمایل کمی شکر به
آن بیفزاید. اگر انار یا ربتان ترش بود میتوانید نصف پیمانه هم دانه
انار به اشگنه اضافه کنید. پس از چند جوش اشگنه آماده است.
رب انار
کباب کوبیده
مواد لازم
گوشت گوسفند : 1 کیلو گرم
دنبه : 150 گرم
جوش شیرین : 1 قاشق سوپخوری
پیاز : 3 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
نمک : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
گوشت
لخم و دنبه را به مقادیر مذکور با هم دوباره ماشین کرده پیاز رنده شده به
آن افزوده و تخم مرغ و جوش شیرین در آن ریخته دستتان را در آب گرم فرو
برده، آن را به مدت نیم ساعت مالش بدهید. سپس نمک هم به آن افزوده باز مالش
داده، نیم ساعت بعد سیخ را تر کرده آن را به سیخ کشیده، روی آتش تند ذغال
کباب کنید.
هرگاه قطرات روغن از کباب روی آتش ریخت سیخ کباب را روی نان
گذاشته کمی فشار بدهید تا چربیش گرفته شود و سپس دوباره سیخ را روی آتش
بگذارید همین که به اندازه کافی کباب شد تا سرد نشده به سر سفره ببرید.