کنجد یک ونیم پیمانه
شکر یک پیمانه
عسل سه قاشق غذاخوری
روغن دو قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری
شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا
مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد
را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.
سینی را چرب
کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا
بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد. حرارت را ملایم کنید
تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.
سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل
سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید. بعد از سرد
شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما
نگهداری کنید.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-199.html
نان میکادو 2 ورق
شکر 450 گرم
گلوکز مایع 250 میلی لیتر
عسل یا شیره 125 میلی لیتر
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 2 عدد
کره نرم 75 گرم
فندق بدون پوست و پسته 250 گرم
قالب مستطیل شکل 20×30 سانتی متری را چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذارید .
شکر ، گلوکز مایع، شیره و یا عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار
دهید تا شکر حل شود . بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آید
.
این مواد باید حدود 5 دقیقه بدون اینکه هم بخورد بجوشد تا زمانی که درجه حرارت سنج شما عدد 130 درجه سانتی گراد را نشان دهد.
قبل از اینکه مایع کاملا آماده شود سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید
تا فرم بگیرد . سپس شیره آماده را از روی حرارت برداشته به صورت یک نوار
باریک به آرامی به سفیده اضافه کنید . همچنان با همزن به زدن ادامه دهید تا
شیره کاملا جذب شده و مواد غلیظ شود. به طوری که شکل خود را حفظ کند.
بعد از جذب شیره با سفیده ، کره نرم شده را اضافه کنید و در نهایت فندق و
پسته را مخلوط کنید و در قالب آماده بریزید و با سرعت مواد را با کاردک
چرب داخل قالب ، پهن کنید.
تکه دیگر نان میکادو را روی مواد قرار داده
کاملا فشار دهید تا نان به مواد بچسبد . قالب را در دمای محیط قرار دهید
تا نوقا کاملا خنک شود. سپس شیرینی را با استفاده از یک چاقوی چرب برش
دهید و در ظرف بچینید.
دقت و سرعت عمل در کار ، نکته اصلی در تهیه این
شیرینی است. همین طور بهتر است در تهیه این شیرینی از همزن کاسه دار
استفاده کنید. در صورت در دسترس نبودن دماسنج می توانید بعد از 5 دقیقه
جوشیدن مایع به اندازه یک قطره از آن را داخل آب سرد بریزید چنانچه
بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مایع آماده است.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-202.html
آش شوربا
مواد لازم
برنج نصف پیمانه
سبزی آش 350 گرم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
نعناء خشک یک قاشق سوپخوری
( آش رشته )
طرز تهیه
یک عدد از پیازها را خلال کرده، با مقدار کمی روغن آن
را سرخ کنید، به آن کمی زردچوبه زده، برنج را به آن اضافه کنید و با مقدار
کافی آب بگذارید بپزد تا برنج کاملا لعاب بیندازد. گوشت چرخ کرده را با
پیاز رنده شده مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با سبزی
به آش اضافه نمایید. پس از آن که آش کاملا جا افتاد آن را در ظرف کشیده با
نعناء داغ آن را تزیین کنید. به عنوان چاشنی از آبلیمو یا ماست می توان
استفاده کرد .
( آش رشته )
مرغ به تعداد نفرات هشت تکه
مغز گردو ساییدهشده یک پیمانه
پودر شکر یک قاشق مرباخوری
گرد نان سفید یک پیمانه
آرد سفید به میزان لازم
تخممرغ دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آب به میزان لازم
تخممرغها را با دو تا سه قاشق غذاخوری آب ولرم و کمی نمک هم میزنیم. نمک، فلفل، مغزگردو و شکر را با هم مخلوط میکنیم. مرغ را به آرد سفید آغشته کرده سپس در تخممرغ زده و بعد در مخلوط گردو و گرد نان میغلتانیم و بعد مرغ را در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. برای گرفتن روغن اضافی، مرغ را روی دستمال قرار میدهیم سپس آن را سرو میکنیم.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-201.html