تزیین سالاد الویه به شکلهای مختلف

تزیین سالاد الویه به شکلهای مختلف


در این جلسه تزئین سالاد الویه ، به شکل ماهی را توضیح می دهیم. سالاد الویه را می توان به شکلها و رنگهای مختلف در آورد.

 

سالاد را به شکل ماهی در می آوریم، پس از کادر بندی می توان با چنگال اضافات الویه را در بشقاب دیگری ریخت. اما ما می خواهیم این اضافه ها هم باشند و روی همین الویه شکل ماهی را در می آوریم. این کار را با خیار شور انجام می دهیم. خیار شور را به دو قسمت تقسیم می کنیم، به صورت برشهای باریکی در می آوریم و به شکل ماهی روی سالاد تزئین می کنیم. برای چشم ماهی از زیتون استفاده می کنیم و برای پولکهای ماهی می توان از چیپس استفاده کرد ولی ما در اینجا از هویج پخته شده استفاده می کنیم و آنرا تزئین می کنیم.

 

روش دیگر تزئین : نان باگت را برش کوچک زده ، داخل آنرا از سالاد الویه پر می کنیم، با آرد سوخاری سرخ می کنیم و به صورت کنتاکی در می آوریم و داخل آنها زیتون یا خیار شور می گذاریم. کف بشقاب غذا را با جعفری می پوشانیم.

تزیین الویه

آموزش اشکنه با رب انار 1

اشکنه با رب انار

مواد لازم

رب انار  قدری
شکر  قدری
پیاز  3 عدد
روغن  150 گرم
شنبلیله  1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ  4 عدد
آرد سفید  2 قاشق سوپخوری
زردچوبه  1 قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم . با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .
بعد به آن کمی رب انار یا آب انار اضافه میکنیم ، باین اشکنه هم میشود کمی شکر اضافه کرد .

رب انار

آموزش آش اماج 1

آش اماج


مواد لازم


? حبوبات (نخود ، لوبیاقرمز ، لوبیا چیتی ، عدس) : 1 کیلو
? سبزی آش : 2 کیلو
? آرد : 3 قاشق سوپخوری
? روغن : 50 گرم
? پیاز : 1 عدد
? نمک وفلفل به مقدار لازم

( آش رشته )
طرز تهیه


حبوبات را قبلا خیس کرده و می پزیم سبزی را پاک کرده و خرد می نماییم و می گذاریم تا با چهار لیوان آب بپزد زمانی که آب سبزی در حال جوش بود آرد را با کمی آب خمیر کرده از آن کوفته های کوچک و ریز درست نموده به آرامی داخل آش میریزیم پیاز را در روغن سرخ کرده نمک فلفل و زرد چوبه بهآن زده و آنرا داخل آش میریزیم حبوبات پخته شده را در این مرحله به آش افزوده و می گذاریم تا آش چند جوش دیگر بزند تا جا بیافتد .

آش رشته

میرزا قاسمی با کدو خورشی

میرزا قاسمی با کدو خورشی

مواد لازم:
کدوی خورشی=5 تا 6 عدد
سیر=6 حبه
روغن=به میزان لازم
نمک و فلفل=به میزان لازم
گوجه فرنگی=3 تا 4 عدد
دارچین و زردچوبه=به میزان لازم
تخم مرغ=2 عدد
طرز تهیه:
1. کدوها را پوست گرفته و با آب خیلی کم،بگذارید تا بپزد. سپس آنها را له کنید.
2. سیر را در آب سرد خیس کنید تا پوست ان به آسانی گرفته شود. سپس آن را خرد کرده و در تابه با روغن،نمک و زردچوبه تفت دهید تا سرخ شود.
3. کدوها را در تابه ریخته و با سیر خوب مخلوط کنید و بگذارید تا کمی سرخ شود.
4. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و تکه تکه کنید. سپس به همراه فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید. می توانید تخم مرغ این غذا را به دو صورت آماده کنید.
5. می توانید تخم مرغ ها را در تابه ای نیمرو کنید و پس از کشیدن در ظرف،آن را روی غذا بگذارید و یا تخم مرغ ها را بزنید و روی غذا بریزید و بگذارید تا خودش را بگیرد.

میرزا قاسمی

جوجه کباب

آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب

آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب

آشپزی

مواد لازم

جوجه 750 گرم الی                                    1 کیلو گرم
روغن زیتون                                               2 قاشق غذاخوری
آبلیمو                                                      2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)        به مقدار لازم

طرز تهیه

بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولا کافی است. جوجه را تمیز می کنیم و می شوئیم و خوب خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا مخلوط می نمائیم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم.
بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم.به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه  ها به سیخ سوم باشند.
ابتدا سیخ های ران وبال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی اتش قرار می دهیم( چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد.(و در طول مدت برشته شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزئین می کنیم بلافاصله سر میز می بریم .

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-203.html

جوجه کباب