برنج 400 گرم
گوشت 500 گرم
رشته پلویی 150 گرم
پیاز دو عدد
ربگوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده یک قاشق سوپخوری
روغن 150 گرم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
نمک به میزان لازم
برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آبجوشی که روی حرارت
قرار دارد میریزیم. قبل از آبکش کردن رشتهها را نیز به آن اضافه میکنیم
تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش میریزیم و پس از
آبکش کردن آن را دم میکنیم.
گوشت را با پیاز سرخ کرده، رب گوجهفرنگی و
ادویه را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا پخته شود.
پس از اینکه گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس کشیده و برنج
را روی آن میریزیم. برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج
میریزیم.
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , سبزی پلو با ماهی , آموزش سبزی پلو با ماهی
ماکارانی پروانه ای 1 بسنه
پیاز 2عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده 150 گرم
ادویه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
مواد اولیه را به دلخواه خودتان می توانید تغییر دهید
می توانید از قارچ و فلفل دلمه نیز استفاده کنید
پیاز را به شکل نگینی خرد می کنیم و سرخ می کنیم وقتی طلایی شد گوشت را
به آن اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم رب گوجه و ادویه و نمک را به آن
اضافه می کنیم و آنها را تفت می دهیم
در قابلمه ای مناسب آب می ریزیم
به مقداری که روی ماکارونی را آب بگیرد و می گذریم تا به جوش آید سپس نمک و
روغن را به آن اضافه می کنیم و ماکارونی را نیز داخل قابلمه می ریزیم و
مقداری زیر شعله را کم می کنیم و بعد از اینکه مقداری نرم شد آنها را آبکش
می کنیم و با آب سرد ماکارونی را می شوییم ته یک قابلمه مناسب روغن می
ریزیم بعد اینکه داغ شد سیب زمینی را حلقه حلقه می کنیم و ته قابلمه قرار
می دهیم بعد مقداری ماکارونی می ریزیم سپس معداری از مواد را که آماده
کردیم روی آن می ریزیم و همین کار را به صورت لایه لایه ادامه می دهیم و
آن را دم می کنیم.
می توانید ته دیگ خود را نان نیز قرار دهید
ماهی قزل آلا 2 عدد
آرد گندم 4 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
روعن به مقدار لازم
برنج ایرانی 4 پیمانه
شوید خشک 2 قاشق غذاخوری
این غذا با این مواد اولیه برای 4 نفر مناسب می باشد
1-از پودر زجبیل به علت سردی ماهی استفاده می کنیم.
2-پودر سیر باعث می شود تا بوی بد ماهی را گرفته شود.
3-اگر از شوید تازه استفاده شود حدود 250 گرم شوید لازم است.
آرد گندم و آرد سوخاری را به همراه نمک و پودر سیر و زنجبیل باهم ترکیب می کنیم و ماهی ها را داخل آنها غلت می دهیم تا تمام قسمت های ماهی به این مواد آغشته شوند.روغن را داخل ماهیتابه میریزیم بعد از داغ شدن روغن ماهی ها را داخل ماهیتابه قرار می دهیم تا کاملاً سرخ شوند.
برنج را می شوییم و به مدت 30 دقیقه با آب ولرم و نمک خیس می کنیم بعد از آن یک قابلمه مناسب را به مقدار مناسب آب می کنیم و می گذاریم تا آب به جوش بیاید.برنج خیس خورده(بدون آبی که برنج را داخل آن خیس کردیم) را داخل قابمه می ریزیم مقدار شعله را کم می کنیم و می گذاریم تا برنج 10 دقیقه بجوشد سپس آن را داخل آبکش می ریزیم و بعد یک استکان آب سرد روی برنج موجود در سبد می ریزیم. به مقدار لازم روغن را داخل قابلمه می ریزیم بعد برنج ها را با کفگیر داخل قابلمه می ریزیم و شوید را نیز لابلای آنها می ریزیم و زیر قابلمه را کم می کنیم و نصف استکان آب را روی آن می ریزیم و دم کنی را درب قابلمه قرار می دهیم به مدت 10 تا 15 دقیقه صبر می کنیم تا برنج آماده شود.
• برنج را حدوداً با 2 قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.
• مقدار آب داخل قابلمه باید به اندازه ای باشد که حدود 2 بند انگشت روی برنج را بگیرد.
• تمام سعی خود را کرده ایم تا به شکل ساده و کامل آموزش این غدا را برایتان قرار دهیم.
• در صورت داشتن سوال می توانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید.
• امیدوار هستیم که این غذا مورد علاقه شما قرار بگیرد.
سبزی پلو با ماهی , آموزش سبزی پلو با ماهی
منبع:میهن گرام
گوشت چرخ کرده 500 گرم
بادمجان 2 کیلوگرم
پیاز درشت 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 ق س
پنیر پیتزای رندهشده 100 گرم
روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
کره 50 گرم
شیر 1پیمانه
آرد سفید 2 ق س
خامه 2 ق س
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
1? ابتدا بادمجانها را شسته و پوست بگیرید، سپس آنها را به صورت حلقه
حلقه برش دهید و کمی نمک روی آنها بپاشید و در سبدی بریزید و کنار
بگذارید.
2? در تابه مقداری روغن بریزید پس از داغ شدن روغن، بادمجانها را در آن سرخ کنید.
3? پیاز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخکرده، رنده کنیدسپس
کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید. حالا در یک تابه دیگر، مقداری
روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ
کنید.
نکته: شما میتوانید پیاز داخل گوشت چرخکرده را به همراه کمی
زردچوبه در روغن تفت دهید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و
به همراه آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد. در ضمن، اگر میخواهید به
آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید، زمان آن در همین مرحله است. پس از آن، نوبت
به درست کردن سس سفید است.
4? فر را روی حرارت 180درجه سانتیگراد گرم
کنید. حالا یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر را آماده کنید و بادمجانهای
سرخ شده را کف ظرف بچینید. سطح بادمجان ها را با لایهای از گوشت چرخ
کرده بپوشانید. حالا سس سفید را روی گوشت ریخته و روی آن پنیر پیتزا
بپاشید. لایههای بعدی را هم به همین ترتیب ادامه دهید.
5? ظرف را
در طبقه وسط فر قرار داده و 30تا45 دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد. پس از
طی این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید تا
سطح سوفله، طلاییرنگ شود.
کره را در یک قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، شیر را کمکم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را اضافه کنید و مقدار دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود. به این ترتیب سس آماده میشود.
مواد لازم برای ۶ نفر:
۱ پیمانه برنج
۱ بوته سیر
۱ پیمانه آبنارنج
۲ عدد تخممرغ
به میزان لازم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
۱ کیلوگرم مخلوط جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و چغندر
طرز تهیه:
۱. سبزیها را ساطوری و ریز کنید و درون قابلمه با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد.
۲. حالا برنجی را که از قبل خیس کردهاید اضافه کنید.
۳. وقتی برنج خوب پخت، سیر نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
۴. حالا آبنارنج را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.
۵. در ۵ دقیقه آخر خورش را از روی حرارت بردارید. تخممرغها را اضافه کنید. ترش تره با برنج سفید سرو میشود.
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , سبزی پلو با ماهی , آموزش سبزی پلو با ماهی