آموزش سبزی پلو با ماهی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی


آموزش سبزی پلو با ماهی

مواد لازم:

ماهی قزل آلا 2 عدد

برنج 2 پیمانه

آرد 3 قاشق غذا خوری

سبزی (تره-جعفری-گشنیز-شوید-سیر)250 گرم

ادویه مخصوص ماهی-نمک-زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه:

1- آب را به جوش می آوریم و برنج را داخل آن میریزیم

2-وقتی برنج جوش زد سبزی را اضافه میکنیم(نمک+روغن)

3-برنج که کمی نرم شد آبکش میکنیم و برنج را دم میکنیم

4- ماهی ها را در آرد و زردچوبه و ادویه می غلطانیم

5-روغن را داغ کرده و ماهی را درون تابه قرار میدهیم

6- وقتی یک سمت ماهی سرخ شد آن را بر میگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود

آموزش سبزی پلو با ماهی

نکات:

1) برنج از شب قبل شسته و با نمک خیس کنید.
2) سبزی را شسته و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا” گرفته شود و سپس آن را کاملا” خرد نمائید.
3) سیر تازه را بعد از گرفتن ساقه های آن خرد نموده وداخل سبزی می ریزیم.
4)میتوانید سیر را بصورت درسته در روی برنج دم کرده بگذارید که فقط از عطر آن استفاده نمائید.

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

ماکارونی پروانه ای

آموزش و طرز تهیه ماکارونی پروانه ای

آموزش و طرز تهیه ماکارونی پروانه ای

آشپزی


مواد لازم

ماکارانی پروانه ای                  1 بسنه
پیاز                                     2عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده                   150 گرم
ادویه                                   به مقدار لازم
نمک                                   به مقدار لازم
رب گوجه                             3 قاشق غذاخوری
آب                                      به مقدار لازم
روغن                                  به مقدار لازم
سیب زمینی                        1 عدد بزرگ

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

مواد اولیه را به دلخواه خودتان می توانید تغییر دهید
می توانید از قارچ و فلفل دلمه نیز استفاده کنید

آموزش آشپزی

طرز تهیه

پیاز را به شکل نگینی خرد می کنیم و سرخ می کنیم وقتی طلایی شد گوشت را به آن اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم رب گوجه و ادویه و نمک را به آن اضافه می کنیم و آنها را تفت می دهیم
در قابلمه ای مناسب آب می ریزیم به مقداری که روی ماکارونی را آب بگیرد و می گذریم تا به جوش آید سپس نمک و روغن را به آن اضافه می کنیم و ماکارونی را نیز داخل قابلمه می ریزیم و مقداری زیر شعله را کم می کنیم و بعد از اینکه مقداری نرم شد آنها را آبکش می کنیم و با آب سرد ماکارونی را می شوییم ته یک قابلمه مناسب روغن می ریزیم بعد اینکه داغ شد سیب زمینی را حلقه حلقه می کنیم و ته قابلمه قرار می دهیم بعد مقداری ماکارونی می ریزیم سپس معداری از مواد را که آماده کردیم روی آن می ریزیم و همین کار را به صورت لایه لایه ادامه می دهیم و آن را دم می کنیم.
می توانید ته دیگ خود را نان نیز قرار دهید

ماکارونی

آموزش و طرز تهیه ماکارونی پروانه ای

آموزش قیمه مرغ

طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ


آشپزی

طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ

 


مواد لازم

1- لپه                          1 پیمانه
2- مرغ                        1عدد سینه مرغ یا ران مرغ
3- آبلیمو                        به مقدار لازم
4- رب گوجه                 2 قاشق غذاخوری
5- نمک                       به مقدار لازم
6- زردچوبه                  به مقدار لازم
7- فلفل                        به مقدار لازم
8- روغن                     به مقدار لازم

طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ

طرز تهیه قیمه مرغ

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و آنها را سرخ می کنیم و رب گوجه را تفت می دهیم و فلفل و زردچوبه و را به آن اضافه می کنبم بعد از آن لپه ها را داخل ظرف میریزیم و مرغ را نیز به آن اضافه می کنیم و اجاره می دهیم کمی تفت داده شود و یعد آب را به آن اضافه می کنیم وقتی آب به چوش آمد زیر شعله را کم می کنیم بعداز یک ساعت آلو خورشتی را به آن اضافه می کنیم زمانی که مرغ و لپه پخته شوند غذای شما آماده است 15 دقیقه قبل از آماده شدن غذا به آن نمک اضافه می کنیم.


نکات:
1-بجای آلو خورشتی می توانید آبلیمو و یا لیمو می توانید استفاده کنید.
2-زمان پخت این غذا داخل قابلمه حدود 2تا3 ساعت طول می کشد.
3-مقدار برخی مواد را می توانید بنابر سلیقه خود کم با زیاد کنید(مانند رب گوجه).
4-می توانید از دیگر قسمت های مرغ هم استفاده کنید.


 

“در صورت داشتن سوال و یا مشکلی و یا نظر لطفا از طریق بخش نظرات سایت با ما در میان بگذارید”
منبع
:میهن گرام

آموزش آشپزی

طرز تهیه شامی هویج 2

آموزش و طرز تهیه شامی هویج

آموزش و طرز تهیه شامی هویج


(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

مواد لازم شامی هویج

گوشت چرخ کرده                           50 گرم
سیب زمینی                                 3عدد متوسط
هویج                                          3 عدد بزرگ
پیاز                                            2عدد متوسط
تخم مرغ                                     1عدد
آرد گندم                                     1قاشق غذاخوری
نمک                                          به مقدار لازم
فلفل                                         به مقدار لازم
زردچوبه                                      به مقدار لازم
روغن                                         به مقدار لازم


(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

طرز تهیه شامی هویج

سیب زمینی و هویج و پیاز را رنده و یا چرخ می کنیم و با گوشت و آرد و تخم مرغ مخلوط می کنیم و به آن نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و روغن را داخل ظرف دلخواه که مناسب سرخ کردن است می ریزیم و وقتی داغ شد مواد را به شکل دلخواه داخل روغن قرار می دهیم.


وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را سرخ می کنیم.


می توانید گوجه را سرخ کنید و با این غذا سرو کنید.
برای تزیین این غذا می توانید از گوجه و فلفل دلمه استفاده کنید.

(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

نکات:
میتوانید در تهیه این غذا از پودر سیر و زیره نیز استفاده کنید.
این غذا را می شود در زمان کوتاه (10تا 15) آماده کرد.
این غذا برای 6 تا 8 نفر می باشد.

آموزش و طرز تهیه شامی هویج

آموزش سبزی پلو با ماهی

“در صورت داشتن سوال و یا مشکلی و یا نظر لطفا از طریق بخش نظرات سایت با ما در میان بگذارید”
منبع:میهن گرام

اسلاید مرغ

آموزش و طرز تهیه اسلاید مرغ

آموزش و طرز تهیه اسلاید مرغ

آشپزی

مواد لازم :

نان تست بزرگ                          2 بسته
سس مایونز                              200 گرم
مرغ پخته شده                          200 گرم
پنیر خامه ای                             100 گرم
ماست خامه ای                         100 گرم
هویج ابپز                                  1 عدد
سیب زمینی ابپز کوچک                     2 عدد
فلفل دلمه نگینی خام                        1 عدد کوچک
گردو نگینی تست شده                      نصف پیمانه
نمک                                               به مقدار لازم
فلفل سیاه                                       به مقدار لازم
آبلیموی تازه                                     یک قاشق غذا خوری
خیار شور                                         50 گرم

طرزتهیه :

مرغهای پخته شده رو تکه تکه ریز کنید و سیب زمینی رو روش رنده کنید و بعد هم خیار شور رو رنده کنید و هویج رو نگینی خیلی ریز خرد کنید و اضافه کنید. حالا بهش گردو سس و ماست و پنیر رو اضافه کنید و نمک و ادویه و در آخر بهش فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید. گردو رو حتما تست کنید تا طعمش عالی بشه و وقتی زیر دندونتون می یاد لذت ببرید و ابلیمو. دقت کنید این غذا الویه نیست پس سیب زمینی زیاد و آلبیمو زیاد طعمش رو خراب می کنه و شما انگار دارید الویه میخورید.

بیس اصلی و طعم قالب باید مرغ باشه و یکی دو تا سیب زمینی کوچولو کمک به چسبندگی و به صرفه شدن این غذاست.ابلیمو رو حتما تازه و فقط یک قاشق اضافه کنید نه بیشتر.

سفتی و شلی مایه تون خیلی مهمه. مثل تصویر سعی کنید مایه کمی رو به سفتی باشه. مواد خیلی شل هنگام برش از لای نونها بیرون می زنه و خیلی سفت هم چون خود نونها کمی رطوبتش رو می گیره بعدا زیادی سفت می شه و به نونها چسبندگی نمیده و همینطور وقت خوردن خشک و سفت می شه.
پس دقت کنید تا غلظت مواد خوب باشه. ماست باعث می شه که کل رطوبت به خورد نون نره و غذاتون از رطوبت کافی برخوردار باشه.
پنیر خامه ای طعم خوبی بهش میده که از الویه و .. متمایزش می کنه.میزان مواد هم اگه زیاد باشه بین نونها بیرون می زنه و شکل زیبایی نمیده و اگه خیلی کم باشه انگار دارید نون خالی میخورید.

اینها نکته های ریزی هست که شاید ساده باشه اما رعایت کردنشون بهتون نتیجه خوب و عالی میده.
اگه خیلی میخواهید لذیذ تر باشه خیلی خیلی کم دو طرف نون رو سس بمالید و بعد مواد بگذارید. بازم اگه سس زیاد باشه مواد لیز میخوره از لای نون وقت گاز زدن یا برش زدن.

همیشه در همه کار اعتدال رو رعایت کنید.بعد از گذاشتن مواد لای نونها کمی اونها رو فشرده کنید و بعد با چاقوی تیز اره ای لبه های نون رو برش بدید تا کارتون تمیز تر و زیبا تر دیده بشه و اسلایسهایی نرم و سفید داشته باشید.
هویج به زیبایی برش ها و ایجاد رنگ های زیبا در غذا کمک می کنه و باید مقدارش کم باشه تا طعم رو عوض نکنه.

فلفل دلمه خام طعم خیلی خوب و متفاوتی بهش میده که برای فلفل دوستان عالیه. همینطور ترکیب رنگیه خوبی تو برش ها می ده.در آخر تمامی برش ها تون رو دو نیم کنید تا مثلث هایی زیبا و خوشمزه داشته باشید. و با هر انچه دوست دارید تزیینشون کنید. من با کمی گوجه گیلاسی و سس خردل و مایونز تزیینش کردم.

آموزش آشپزی