نحوه درست کردن استیک بوقلمون

آموزش و نحوه درست کردن استیک بوقلمون

آموزش و نحوه درست کردن استیک بوقلمون

آموزش آشپزی

مواد لازم

سینه بوقلمون                               200 گرم
پودرسیر                                       نصف قاشق چایخوری
سویا                                           سس یک قاشق غذاخوری
فلفل‌سیاه نیم‌کوب                          نصف قاشق چایخوری
زعفران و سبزیجات بخارپزشده            به میزان لازم

طرز تهیه

سینه بوقلمون را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم، بعد پودرسیر، سویا سس ، زعفران و فلفل نیم‌کوب را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم تا به خورد سینه بوقلمون برود. آن‌گاه بوقلمون را در ماهی‌تابه‌ای که قبلا چرب کرده‌ایم سرخ می‌کنیم. می‌توانیم این استیک را با سبزیجات بخارپز شده سرو می‌کنیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-135.html

خورش بوقلمون

آموزش خورش فسنجان

خورش فسنجان

مواد لازم

مرغ پاک کرده بدون استخوان آماده شده یک عدد (درحدود یک کیلو تا 5/1 کیلوگرم)

مغز گردو چرخ کرده نیم کیلوگرم

پیاز سرخ کرده 3تا 4 قاشق سوپخوری

آب انار 3تا 4  لیوان (می شود به جای آب انار 4 تا 5 قاشق سوپخوری رب انار مصرف کرد)

شکر به مقدار لازم (در صورتیکه آب انار یا رب انار ترش باشد)

نمک به میزان لازم


طرز تهیه فسنجان

مرغ را با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب و گردوی چرخ کرده و کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و آب انار یا رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد تا مرغ کاملا بپزد و خورش جا بیافتد .

خورش فسنجان را می چشیم و در صورت ترش بودن خورش کمی شکر اضافه می کنیم . خورش باید بعد از آماده شدن کاملا به روغن بیافتد و آب نداشته باشد. و در صورتیکه مرغ پخته شد و خورش جا نیافتاد مرغ را خارج می کنیم و موقع کشیدن داخل خورش قرار می دهیم.

در خورش فسنجان آلو نیز می توان ریخت. و خورش فسنجان را با مرغابی نیز می توان تهیه نمود.

در صورتیکه رب انار مصرف کردیم یکی دو لیوان آب زیادتر می ریزیم زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولانی تر بجوشد تا به روغن بیافتد.

نکته:در صورتی که تمایل دارید فسنجان شما رنگ تیره به خود بگیرد آن را در ظرف مسی طبخ کرده یا در صورت نبودن دیگ مسی از یک قاشق مسی که داخل خورش فسنجان هنگام پخت قرار می دهید می توانید استفاده کنید.

خورش فسنجان با گوشت قلقلی

آموزش سالاد نودل چینی

سالاد نودل چینی

 (  طرز تهیه سالاد رژیمی )

مواد لازم

? یک لیوان مرغ آبپز خرد شده
? یک لیوان جعفری خرد شده
? یک لیوان هویج رنده شده
? قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
? 4/1 لیوان مایونز
? 4/1 لیوان خامه
? یک بسته نودل (رشته چینی)

طرز تهیه

سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود 3 تا 4 دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم
برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.

طرز تهیه سالاد رژیمی

آموزش ساندویچ مرغ و سبزیجات

ساندویچ مرغ و سبزیجات

مواد لازم ساندویچ مرغ
 

? یک فنجان گوشت خرد شده مرغ یا بوقلمون
? یک چهارم فنجان پیاز خردشده
? یک چهارم فنجان ساقه کرفس
? یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
? یک قاشق غذاخوری جعفری یا گشنیز خرد شده
? یک چهارم فنجان سس مایونز
? نمک و فلفل به میزان دلخواه
? نصف قاشق چایخوری آویشن


طرز تهیه


آویشن را درون سس مایونز بریزید. گوشت مرغ را پس از پخته‌شدن بخوبی خرد کرده و همراه با پیاز و ساقه کرفس خرد شده درون ظرف مناسبی ریخته و سپس به میزان دلخواه به آن فلفل و نمک بپاشید.
جعفری یا گشنیز خرد شده را به مواد درون کاسه اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. از این مخلوط داخل نان بریزید و به‌عنوان عصرانه سرو کنید.
ساندویچ مرغ

نحوه درست کردن سیب زمینی برگر

آموزش و نحوه درست کردن سیب زمینی برگر

آموزش و نحوه درست کردن سیب زمینی برگر

آشپزی

مواد لازم

نیمه‌آماده (به فرم وافل)                             16 عدد سیب‌زمینی
گوشت چرخ‌کرده گوساله یا بوقلمون            450 گرم
ادویه مخلوط                                           دو قاشق چایخوری
گوجه‌ فرنگی گیلاسی                               4 عدد
سس خردل، کچاپ                                  به مقدار لازم
خامه ترش                                             به مقدار لازم
خیارشور                                               به مقدار لازم
پنیر پیتزا                                               به مقدار لازم

طرز تهیه

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید. سیب‌زمینی‌ها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند.
سیب زمینی ها را از فر خارج نموده و فر را خاموش کنید. کباب‌پز را روشن کنید. در این مرحله، در یک کاسه متوسط، گوشت و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل مینی‌برگر حالت دهید و 16 عدد درست کنید.
برگرها رادر تابه، روی حرارت ملایم سرخ کنید و سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای بچینید تا روغنشان گرفته شود. برگرها را روی سیب‌زمینی‌ها قرار دهید. روی آن پنیر و یک نیمه گوجه‌فرنگی بگذارید. این برگرها را با سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خیارشور سرو کنید.

لینک مستقیم : http://mihangram.com/ashpazi-132.html

ساندویچ مرغ