ظرز تهیه سبزی پلو

سبزی پلو

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

مواد لازم

برنج 1 کیلو گرم

سبزی پلو (تره - جعفری - شبت - گشنیز - کمی شنبلیله ) 1.5 تا 2 کیلوگرم

گوشت ماهیچه 750 گرم

روغن 200 گرم

زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه

برنج را قبلا خیس می کنیم سبزی را به دقت تمیز می نمائیم و میشوئیم داخل آبکش می ریزیم تا آب آن برود ، گوشت را جداگانه می پزیم بطوریکه بعد از پختن یک ملاقه آب داشته باشد .

سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان تر بر می داریم . ته دیگ را دو تا سه قاشق روغن آبکرده ونصف لیوان آب می ریزیم ، برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ می ریزیم و سبزی خرد کرده را به تدریج لای برنج می پاشیم و گوشت را لای پلو می گذاریم . سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط می کنیم ، عرق برنج را که گرفتیم ، آبگوشت و روغن را روی برنج می دهیم و برنج را در فر یا روی شعله دم می کنیم .

هنگام کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی پلو مخلوط می کنیم و روی دیس می دهیم و کمی روغن داغ کرده روی پلو می دهیم .

می شود لای سبزی پلو را هنگام دم کردن یک دسته سیر تازه تمیز کرده بگذاریم .


نکته : سبزی پلو را بدون گوشت می توان آماده نمود و می شود وقتی مغز برنج نرم شد سبزی را در دیگ بریزیم و بلافاصله دیگ را از روی آتش بر داریم و در آبکش بریزیم و مطابق دستور دم کنیم.

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

نحوه درست کردن قارچ پلو

آموزش و نحوه درست کردن قارچ پلو

آموزش و نحوه درست کردن قارچ پلو

آموزش آشپزی

مواد لازم

ران مرغ                                             دو عدد
فلفل دلمه‌ای                                      یک عدد
قارچ                                                 200 گرم
روغن و زعفران                                    به میزان لازم
زرشک و کره از هر کدام                         50 گرم
برنج                                                 دو پیمانه
نمک                                                 به میزان لازم
فلفل                                                به میزان لازم
شکر                                                یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

قارچ‌ها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. مرغ را جداگانه پخته و ریز کنید. فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبکش کرده و آن را در حالت دم بگذارید. زرشک را با کمی روغن، شکر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم کشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشک تزیین کنید.

لینک مستقیم : http://mihangram.com/ashpazi-133.html

شوید پلو

همبرگر پنیر لاسبزی

ساندویچ همبرگر پنیر لاسبزی

مواد لازم ساندویچ همبرگر

گوشت گوساله چرخ‌شده چهار پیمانه
پیاز خرد شده یک عدد
کرفس خرد شده یک ساقه
مخلوط سبزی‌های خشک و پودر شده (نعنا، پونه، جعفری و ...) یک قاشق چایخوری
خردل یک قاشق چایخوری
پنیر لاسبزی خرد شده نصف پیمانه
نان همبرگری چهار عدد
روغن‌مایع یا روغن‌زیتون دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل‌سیاه به میزان لازم
کاهو، کلم، گوجه‌فرنگی و سس خردل برای تزئین

طرز تهیه

گوشت، پیاز، کرفس، پودرسبزیجات، خردل، نمک و فلفل‌سیاه را در ظرف بزرگی ریخته و خوب با دست ورز بدهید تا چسبناک شود.

گوشت آماده شده را به هشت قسمت مساوی تقسیم کرده و چهار قسمت از آنها را به شکل همبرگر درآورید و روی هر کدام مقداری پنیر لاسبزی قرار دهید.

چهار قسمت باقیمانده را هم به شکل همبرگر درآورده و روی چهار قسمت قبلی که رویش پنیر ریخته‌اید قرار دهید و با دست آنها را طوری به هم بچسانید که به شکل چهار همبرگر بزرگ درآیند و پنیر از لابه‌لای آنها بیرون نزند.

اطراف همبرگرها روغن‌ بمالید. یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس همبرگرهای آماده و چرب شده را درون آن بچینید تا هر طرف آنها حدود 10 دقیقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.

همبرگرهای سرخ شده را لای نان برش خورده قرار دهید و روی هر کدام یک برگ کاهو، کلم یا چند برش گوجه‌فرنگی و مقداری سس خردل بریزید.

نکته : پنیر لاسبزی را می‌توانید خودتان در منزل تهیه کنید.برای این کار مقداری پنیر محلی را با کمی سبزی‌معطر تازه و خرد شده مخلوط کنید.

ساندویچ همبرگر

آموزش شامی هویج

شامی هویج - قم


مواد لازم

 گوشت چرخ کرده 400 گرم

هویج رنده شده 250 گرم

تخم مرغ 3 عدد

سرکه یک دوم پیمانه

پیاز رنده شده 1 عدد متوسط

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آرد نخودچی 3 قاشق غذاخوری

شکر  2 قاشق غذاخوری

روغن به میزان لازم

طرز تهیه شامی هویج

 تهیه سس شامی

 

ظرف را روی حرارت میگذاریم تا داغ شود مقداری روغن داخل آن میریزیم رب را داخل آن تفت میدهیم بعد از اینکه رب تفت خورد شکر را اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم وقتی که شکر کمی حل شد سرکه اضافه میکنیم سس رقیقی به دست می آید وقتی شامی آماده شد این سس را روی آن میریزیم.

 

در نوع سنتی این شامی گاهی 1 قاشق چایخوری رب انار و 1 قاشق غذاخوری پیاز داغ هم به سس اضافه میکنند همراه مواد گفته شده.

 

می توان برای داخل شامی از سیب زمینی هم استفاده کرد که در آن صورت شبیه کتلت میشود.

 

پیاز و هویج رنده شده را داخل ظرفی میریزیم و گوشت را اضافه میکنیم زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم 3 قاشق آرد نخوچی اضافه میکنیم و 2 عدد از تخم مرغها را اضافه میکنیم بعد اگر لازم بود و مواد شل بود تخم مرغ سوم را اضافه خواهیم کرد.

 

مواد را خوب ورز میدهیم. بهتر است آرد نخودچی را خودتان در منزل تهیه کنید یعنی نخودچی را تهیه کرده و آسیاب کنید. در آن صورت کیفیت آن بهتر خواهد بود.

 

ماهی تابه را روی حرارت میگذاریم روغن را داخل آن میریزیم.

 

چون تخم مرغهای ما درشت بود نیازی به تخم مرغ سوم نشد. بستگی به اندازه تخم مرغها و میزان رطوبت آرد دارد.

 

به اندازه نارنگی از مواد را برمیداریم در دست صاف میکنیم وسط آن با انگشت حفره ایجاد میکنیم و داخل روغن که کامل داغ شده میگذاریم ضخامت شامی 1 سانتی متر باشد. وقتی یک طرف آن کامل طلایی شد برمیگردانیم تا طرف دیگر نیز طلایی شود.

 

برای سرو این غذا با سس دو روش وجود دارد یا سس را در آخر که همه شامی ها سرخ شد داخل ماهی تابه شامی ها ریخته و میگذاریم شامی ها داخل سس چند جوش بزنند تا سس به خورد آنها برود یا اینکه وقتی شامی ها آماده شد آنها را داخل دیس میکشیم و سس را روی آنها میریزیم که این روش برای مهمانیها مناسب تر است.

 

اگر شامی داخل ماهی تابه کامل سرخ شده باشد به راحتی میتوانیم آن را برگردانیم اما اگر یک طرف آن کامل سرخ نشده باشد وقتی قاشق را زیر آن میگذاریم و بلند میکنیم میشکند و بر نمیگردد.

 

برای شامی ها حرارت باید زیاد باشد و مقدار روغن نیز زیاد باشد دقت کنید اگر میزان روغن کم باشد بیشتر جذب شامی میشود و اگر میزان روغن بیشتر و حرارت زیاد باشد کمتر جذب میشود.

 

پس از اینکه شامی ها آماده شد روی دستمال میگذاریم تا روغن اضافی اگر داشته باشند گرفته شود.

شامی هویج


نحوه درست کردن دیزی

آموزش و نحوه درست کردن دیزی خوشمزه در منزل

آموزش و نحوه درست کردن دیزی خوشمزه در منزل

آشپزی

مواد لازم

حبوبات                             یک پیمانه
آب                                  به مقدار لازم
گوشت آبگوشتی                250 گرم
پیاز                                 1 عدد متوسط
سیب زمین                       1 عدد متوسط
رب گوجه                          2 قاشق غذاخوری
نمک و ادویه                      به مقدار لازم

آموزش و نحوه درست کردن دیزی خوشمزه در منزل

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

1- حبوبات شامل نخود و لوبیا سفید می باشد.
2- حبوبات را حداقل از 2 ساعت قبل خیس می کنیم.
3- ادویه شامل زردچوبه و فلفل سیاه و زیره و دارچین می باشد.

دیزی

طرز تهیه

سبب زمین و پیاز را پوست می گیرم پیاز را 4 قسمت می کنیم و به همراه حبوبات و گوشت داخل دیزی می ریزیم و آب را به آن اضافه میکنیم (به حدی که دیزی 4 نفره پر شود ) سپس اجازه می دهیم تا به چوش بیاید بعد رب گوجه و ادویه را به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را کمِ کم میکنیم, می توانید روی گاز خود شعله بخش کن قرار دهید و سپس دیزی را روی آن قرار بدهید بعد درب دیزی را می گذاریم و یک کاسه روحی را آب می کنیم و روی درب دیزی قرار می دهیم 6 الی 7 ساعت اجازه می دهیم تا آبگوشت کاملا جا بیفتد حدوداً یک ساعت قبل از آماده شده غذا مقداری نمک را به آن اضافه می کنیم.

دیزی خانگی

نکات پایانی

• در کنار این غذا می توانید از سبزی خوردن و پیاز و ترشی استفاده کنید.
• در صورت داشتن سوال می توانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید.
• امیدوار هستیم که این غذا مورد علاقه شما قرار بگیرد.

آبگوشت

منبع: اختصاصی میهن گرام

لینک مستقیم : http://mihangram.com/ashpazi-134.html

دیزی