مواد لازم
روغن مایع و آب از هر کدام نصف پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
کره یک قاشق سوپخوری
بادنجان کبابی دو عدد
پنیر سفید 50 گرم
پنیر پیتزا 20 گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد به میزان لازم
زرده تخممرغ یک عدد
کلوچه بادنجان کبابی
کلوچه بادنجان کبابی
طرز تهیه
آب،
روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کمکم اضافه کنید و ورز
دهید تا جایی که خمیر یکدستی به وجود آید و به دست نچسبد. بادنجان را
ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رندهشده، نمک و فلفل مخلوط
کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه
بادنجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف
روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار
دهید. روی آنها ابتدا زرده تخممرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با
حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید.
کیک کشک بادمجان
آرد برنج 10 گرم معادل یک قاشق غذاخوری پر
شکر 4 گرم معادل 1 قاشق مربا خوری
شیر 210 گرم معادل 1 لیوان
ابتدا شیر ( جوشیده سرد) را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده در حالی که شعله ملایم است بهم بزنید تا کم کم آرد برنج پخته شود و قوام بیاید معمولاٌ زمان جوش آمدن 5 الی 10 دقیقه است . حرارت ملایم برای قوام آمدن مناسب است .
لینک مستقیم : http://mihangram.com/ashpazi-131.html
بادنجان یک کیلوگرم
گوشت چرخکرده 150 گرم
پیاز سرخکرده چهار قاشق غذاخوری
زرشک دو قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
بادنجان را به قطر یک سانتیمتر از طول برش بزنید و در روغن سرخ کنید. گوشت و پیازداغ را تفت داده و زرشک، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی بادنجان پهن شده مخلوط گوشت را بریزید سپس رول کرده و با خلال محکم کنید. برای تزئین از ماست چکیده استفاده کنید.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-127.html
سینه یا ران مرغ بدون استخوان 500 گرم
سیر 1 تا 2 حبه
پودر جعفری 2 قاشق سوپخوری
پودر اورگانو 2/1 قاشق سوپخوری
آویشن 1 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 تا 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه مقداری
سیخ چوبی به میزان لازم
گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقیقه الی 10 دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت 5 الی 6 دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-128.html
یک عدد کیک اسفنجی 6 تخم مرغی
خامه 350 گرم
پودر قند 5 قاشق سوپخوری
کمپوت آناناس خرد شده 2 لیوان
آلبالو یا گیلاس برای تزئین
سفیده تخم مرغ 1 عدد
بادام ورقه شده یا خلال بوداده 100 گرم
ابتدا کیک اسفنجی را بدین طریق آماده می کنیم
تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید گندم 6 قاشق سوپخوری (150 گرم)
شکر 6 قاشق سوپخوری (150 گرم)
وانیل نصف قاشق چایخوری
نکته اساسی در تهیه این کیک، خوب زدن زرده و سفیده تخم مرغ است تا کیک بدون بکین پادر پف کرده ، لطیف شود .
قالب گرد مناسبی را چرب کرده به آن آرد می پاشیم و قالب را می گردانیم
تا کف و اطراف قالب با آرد آغشته شود، بعد زرده و سفیده را از هم جدا
کرده،زرده را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا زرده
سفید و سفت و کشدار شود. سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه
سفید و سفت شود،به طوری که اگر کاسه را برگردانیم سفیده از کاسه نریزد.
زرده و سفیده را به سرعت مخلوط می کنیم . آرد را کم کم ریخته ، هم می زنیم
، به حدی که تمام مواد فقط مخلوط شود . بعد از مخلوط کردن ، مایه را
نباید زیاد هم زد، چون پف آن می خوابد فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت
یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
قالب را می گذاریم طبقه وسط فر به
مدت 45 دقیقه تا کیک بالا آمده،روی آن زرین شود. با انگشت روی آن فشار می
آوریم ، باید چیزی به دست نچسبد . قالب را از فر خارج کرده ، می گذاریم
سرد شود. کیک را از قالب خارج می کنیم و یک دایره از روی آن بر می داریم .
داخل کیک را خالی می نمائیم ، باید اطراف و کف کیک به اندازه 2 سانتیمتر
باقی بماند، 100 گرم کره را گرم کرده ، با قاشق به کف و اطراف کیک می
ریزیم.
دوباره کیک را در فر می گذاریم تا کیک کمی برشته شود و بعد می
گذاریم تا سرد شود . خامه را با پودر قند و نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط
می کنیم و ظرف خامه را روی یخ می گذاریم . خامه را می زنیم تا کاملا سفت
شده ، فرم بگیرد.
یک عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر می زنیم تا کاملا سفت
شود، بعد آن را کم کم داخل خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم . 1 لیوان از
خامه را کنار می گذاریم ، چند تکه از آناناس را بر می داریم ، بقیه را با
خامه مخلوط کرده، داخل کیک می ریزیم و دایره کیک را که از روی آن برداشته
ایم ، مجددا روی آن قرار می دهیم . کمی روی آن را فشار می دهیم که کیک و
خامه به هم بچسبد.
اطراف و روی شارلوت را با خامه می پوشانیم و بادام
را اطراف کیک می پاشیم، به طوری که به خامه بچسبد. بقیه خامه را در قیف می
ریزیم و روی شارلوت را با خامه در قیف و تکه های آناناس و آلبالو تزئین
می کنیم.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-129.html