آبمیوه چربی سوز

آموزش و طرز تهیه چند نوع آبمیوه چربی سوز

آموزش و طرز تهیه چند نوع آبمیوه چربی سوز

آشپزی

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کاهش وزن نیاز به یک انگیزه ی قوی دارد؛ اما به جز انگیزه به راهکارهای دیگری هم نیاز دارید تا بتوانید نتیجه ی مورد نظرتان را دریافت نمایید، یکی از این راهکارها دریافت آبمیوه های چربی سوز است. در این اینفوگرافی طرز تهیه 3 آبمیوه  رژیمی را آورده ایم.
آب میوه های طبیعی به علت داشتن ریز مغذی ، سرشار از املاح و ویتامین های مختلف بوده و عامل خوبی برای مهار اشتها و پرخوری افراد چاق است و آنزیم های موجود در این میوه ها وزن را به طور طبیعی پایین می آورد.

آبمیوه کرفس استویا

مواد لازم

3 ½فنجان گوجه فرنگی خرد شده
2 فنجان خیار خورد شده
کرفس 1 ساقه
3-4 قطره استویا (اختیاری)
½ قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید زمین
¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز
½ قاشق چای خوری نمک دریا

دستور تهیه

برای درست کردن این آب میوه ابتدا کرفس را خرد کرده و سپس آب آن را بگیرید و بعد از آن یک مقدار استویا به آن اضافه کنید تا کمی مزه شیرینی به آن دست یابد و پس از اضافه کردن خیار و گوجه خرد شده قدری فلفل سیاه و قرمز همراه با نمک ، با آب کافی و کم برگ نعنا می توانید آنرا میل کنید

آب میوه شاهی و آب هویج

مواد لازم

1 فنجان شاهی خرد شده
2-3 هویج متوسط
2 گوجه فرنگی خرد شده رم
½ فنجان اسفناج
½ فنجان گشنیز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
1 قاشق چای خوری نمک

دستور تهیه

هویج را شسته و با مقداری برگ گشنیز آن را داخل آب میوه گیری ریخته و با مقداری آب و کمی شکر هر روز صبح قبل از صبحانه آن را میل کنید.

آب میوه کرفس و چغندر قند

مواد لازم

4-5ساقه کرفس
1 چغندر کوچک، مکعب
1 فنجان اسفناج خرد شده درشت
گشنیز 1 دسته
1 قاشق چای خوری نمک دریا

طرز تهیه

همه مواد را در ظرفی ریخته و مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید ، سپس آن را با مقداری آب میل کنید .توجه داشته باشید که آب کرفس سموم را از بدن دفع می کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

لینک مستقیم:http://mihangram.com/ashpazi-152.html

آبمیوه چربی سوز

کالزونه

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذای ایتالیایی

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذای ایتالیایی

آموزش آشپزی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی مواد میانی

سینه مرغ                                   400 گرم
نمک                                          به مقدار لازم
فلفل قرمز                                   یک دوم قاشق چایخوری
فلفل شیرین                                یک دوم قاشق چایخوری
قارچ                                          200 گرم
پیاز بزرگ                                     2 عدد
فلفل دلمه ای                              یک عدد
کدو سبز                                    حدود 250 گرم
پنیر رنده شده                              200 گرم
روغن                                         یک قاشق چایخوری برای تفت دادن

مواد لازم برای تهیه ی سس

پوره گوجه فرنگی                          160 گرم
آب                                            نیم پیمانه
آب گوشت                                   کمی
شکر                                          یک قاشق چایخوری
فلفل چیلی                                  یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه ی خمیر

آرد گندم                                     450 گرم
خامه 18 درصد چربی                     3 قاشق چایخوری
خمیرمایه                                    100 گرم
تخم مرغ                                     یک عدد
شکر                                          یک قاشق چایخوری
نمک                                          یک دوم قاشق چایخوری
مرزنجوش یا پونه کوهی                   1 قاشق غذاخوری
آب ولرم                                      یک دوم فنجان
روغن زیتون                                  یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ                                     در صورت نیاز برای مالیدن روی خمیر

این مواد اولیه ی ذکر شده برای 4 نفر است. در صورت تمایل می توانید مواد را کم و زیاد کنید.

روش آماده سازی

مرحله 1:
سینه ی مرغ را به تکه های نسبتاً بزرگ برش دهید و به آن نمک، فلفل قرمز و فلفل شیرین را اضافه نمایید.

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذای ایتالیایی

مرحله 2:
سبزیجات را نیز به تکه های بزرگ برش دهید.

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذای ایتالیایی

مرحله 3:
مرغ و سبزیجات را کمی تفت دهید و بر روی آن مرزنجوش یا پونه کوهی بپاشید.

کالزونه

مرحله 4:
مواد تشکیل دهنده ی سس را به مدت 5 دقیقه در حرارت کم بپزید.

غذای ایتالیایی

مرحله 5
گوشت و سبزیجاتِ مواد میانی را با سس مخلوط کنید و بگذارید کنار تا خنک شود.

غذاهای خارجی

مرحله 6
مواد تشکیل دهنده ی خمیر را با هم خوب مخلوط کنید. سپس آن را به دونیم قسمت کنید به طوری که یکی از قسمت ها کمی بزرگتر از دیگری باشد. بعد آن قسمت بزرگتر را به شکل یک کلوچه در آورده و بگذارید حدود 15 دقیقه بماند تا وربیاید.

خمیر کالزونه

مرحله 7
قبل از این که این مرحله از کار را آغاز کنید، مطمئن باشید که مواد میانی تان خوب پخته شده است. مواد میانی مخلوط شده با سس را روی خمیر قرار دهید. لبه های خارجی خمیرتان نباید با مواد میانی و سس آغشته شود؛ مانند آن چیزی که در پیتزا اتفاق می افتد و در تصویر هم ملاحظه می نمایید.

کالزونه مرغ و سبزیجات

مرحله 8
کم کم روی مواد را با پنیر بپوشانید.

کالزونه

مرحله 9
قسمت دوم خمیر که کوچک تر بود را روی مواد گذاشته و لبه های خارجی خمیر زیرین را روی آن آورده و کمی پیچانده و محکم کنید؛ شبیه آن چه در پیراشکی ها انجام می دهید و در تصویر هم مشخص است.
سپس یک برش “به علاوه مانند” روی سطح خمیر بزنید. بعد از این مرحله می توانید یک عدد تخم مرغ را خوب زده و روی کالزونه بمالید تا وقتی پخته می شود رنگ قهوه ای طلایی زیبایی را به خود بگیرد.

غذای ایتالیایی

مرحله 10
به مدت 15 تا 20 دقیقه مواد را در 250 درجه سانتی گراد یا 480 درجه فارنهایت یا تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شود، بپزید.

کالزونه


منبع: موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان


لینک مستقیم http://mihangram.com/ashpazi-150.html

برنج ایتالیایی

نحوه درست کردن کیک میوه

آموزش و نحوه درست کردن کیک میوه

آموزش و نحوه درست کردن کیک میوه

آشپزی

مواد لازم

آرد سفید                                     150 گرم
شکر                                           150 گرم
خامه                                           200 گرم
تخم‌مرغ                                        یک عدد
کاکائو                                          یک قاشق سوپخوری
میوه با سلیقه خودتان                      کمپوت زردآلو، توت‌فرنگی و کیوی
شیره مربای زردآلو و توت‌فرنگی            به مقدار لازم
پودر نارگیل                                    به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا کرم کیک را تهیه می‌کنید بدین طریق که سفیده و زرده تخم‌مرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم می‌زنیم، سپس شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده تخم‌مرغ هم زده شده اضافه می‌کنیم و با سفیده که قبلا زده‌ایم مخلوط و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و خوب به هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شوند. پس از این مرحله مایه را در قالب ریخته و در فر می‌گذاریم، پس از آنکه آماده شد، از فر خارج می‌‌کنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توت‌فرنگی به دلخواه کاملا می‌پوشانیم و روی آن پودر نارگیل می‌ریزیم و به مدت یک دقیقه، توجه داشته باشید! تنها یک دقیقه در فر می‌گذارید تا مربای روی کیک خودش را بگیرد، سپس کیک را از فر بیرون می‌آورید و با توت‌فرنگی، زردآلو و کیوی آن را تزئین می‌کنید، یا با هر میوه‌ای که تمایل داشتید، مثلا به جای توت‌فرنگی می‌توانید از سیب استفاده کنید.

لینک مستقیم http://mihangram.com/ashpazi-151.html

کیک

طرز تهیه عدس پلو

آموزش و طرز تهیه عدس پلو مخصوص

آموزش و طرز تهیه عدس پلو مخصوص

آموزش آشپزی

مواد لازم

عدس                                               یک پیمانه
برنج                                                 دو پیمانه
سیرتازه                                            یک ساقه خردشده
گوشت چرخ‌کرده                                  200 گرم
کشمش و خرما                                   به میزان لازم
سیب‌زمینی خردشده                            دو عدد
خلال ‌بادام                                          100 گرم
زعفران آب‌کرده                                    سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برنج را به مدت چهار ساعت خیس می‌کنیم. عدس را از قبل می‌پزیم. گوشت و سیب‌زمینی‌ را هم سرخ می‌کنیم. پس از آبکش کردن برنج، یک لایه از برنج را درون ظرف می‌ریزیم. سپس مواد دیگر را با هم مخلوط می‌کنیم و یک لایه بر روی برنج اضافه می‌کنیم. پس از گذشت دو دقیقه آب زعفران حل شده را به مخلوط گفته شده اضافه می‌کنیم. پس از دم کشیدن درون ظرف مناسب کشیده و با خلال بادام تزئین می‌کنیم.

لینک مستقیم http://mihangram.com/ashpazi-149.html

عدس پلو

نحوه درست کردن گارنی یاریخ

آموزش و نحوه درست کردن گارنی یاریخ

آموزش و نحوه درسست کردن گارنی یاریخ

آشپزی

مواد لازم

بادنجان                                  شش عدد
گوشت چرخ کرده                      250گرم
نمک                                      به میزان لازم
جعفری                                  به میزان لازم
سیر                                      چهارحبه
رب گوجه فرنگی                       دو قاشق سوپخوری
پیاز                                       یک عدد

طرز تهیه

بادنجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان یک برش زده و به آنها نمک می‌زنیم تا تلخی خود را پس بدهد. پیاز خردشده را در مقدار کمی روغن تفت داده، بعد  گوشت و نمک را می‌افزاییم آن‌گاه رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خردشده را نیز افزوده و از روی حرارت بر می‌داریم. در این لحظه بادنجان‌ها را در روغن مایع سرخ کرده و درون صافی می‌گذاریم. مواد گوشتی را داخل بادنجان‌ها پر کرده و در مقداری رب‌گوجه‌فرنگی سرخ شده که یک لیوان آب به آن افزوده‌ایم ده دقیقه می‌پزیم.

کیک کشک بادمجان