کاپوچینو

آموزش و طرز تهیه کاپوچینو در منزل

آموزش و طرز تهیه کاپوچینو در منزل

آموزش آشپزی

مواد لازم

شیر چرب                             200 میلی لیتر
شکر                                   ½ قاشق چایخوری
قهوه یا اسپرسو دم کرده

طرز تهیه

1-شیر سرد را با شکر مخلوط کرده و روی شعله گاز قرار می دهیم تا بجوش بیاید .ظرف را از روی حرارت برداشته و با استفاده از همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا خوب کف کن نکته اینجاست که باید از یک طرف شروع به هم زدن کنید و به صورت چرخشی از همزن استفاده نکنید.
2-قهوه را دم کرده که می توان از قهوه ترک و یا اسپرسو استفاده کرد
3-داخل فنجان تا یک سوم آن قهوه می ریزیم و با استفاده از یک قاشق شیر گرم را داخل فنجان می ریزیم تا دوسوم فنجان و آخرین مرحله اضافه کردن کف شیر هست. استاندارد اندازه فنجان کاپوچینو 150-180ml است. اما شما می توانید فنجان بزرگتر در صورت نیاز استفاده کنید.
4-و در انتها می توانید روی آن را با پودر دارچین یا قهوه تزئین کنید.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-156.html

کاپوچینو

اس ام اس خنده دار 7

اس ام اس و پیامک خنده دار سری جدید

اس ام اس و پیامک خنده دار سری جدید

در سایت میهن گرام سری جدید اس ام اس خنده دار قرار داده شده است

بــابام تلوزیون نگاه میکرد
گـفتم بابا یخورده پول بده ندارم
برگـشت ی نگاهی کرد
بعـد دوباره روشوکرد سمت تلوزیون.
فـقط میخواست دوتا تیک بخوره Seen بشه

اس ام اس خنده دار

تازگیـا یادگرفتم کولر رو تنظیم کنم توی ساعت مشخصی روشن شه.
هیچی دیگـه حالا میتونم شبا تنظیم کنم بعد از خواب روشن شه و تا بیدار شیم خاموش شه
بیچـاره بابام روحش هم خبر دار نمیشه

اس ام اس خنده دار

امـروز رفته بودم پشت بوم که آنتن تلو?ز?ونون رو تنظ?م کنم، با
مـوبا?لم شماره خونه رو گرفتم به مامانم م?گم: الو، مامان خوبه
مـامانم هم م?گه : مرس? همه خوبن شما خوب?ن؟ خانواده خوبن؟
ببخـش?د بجا ن?اوردم

اس ام اس خنده دار

یــه بـارم اومـدم واسـه ایـنـکـــه بـگــم مـن خـیـــلـی غـمـگیـن و خـسـتـم آه بـکشـم
.
.
.
آب دهــنـم پــریــد تـو لـوزالـمـعـدم؛
تـا ده روزم داشــتـم ســرفه مـیـکــردم
اصــلا غــم و غــصـه یـادم رفـــت

اس ام اس خنده دار

ــــــــــــــــــــــــــــــ

.

.

.

.

.

.

کـش شلوار کُردیم بود در رفت
بیا اینـم کپی کن

اس ام اس خنده دار

یکـی از افتخاراتم اینه که 750 تا پیامک تبلیغاتی نخونده دارم

اس ام اس خنده دار

یکـی همیشه به یادمه
یکـی همیشه منتظرمه تا بیام
یکـی همیشه آرزوی دیدنمو داره
یکی همیـشه تو فکرشم
.
.
.
.
اونم مغـازه دار سر کوچه مونه
چیه فک کردی پسـت عاشقانس

اس ام اس خنده دار

آدمـها مثل قایق اند
نمی دونم شـایدم نباشن

به هـر حال من وظیفه خودم دونستم که اشاره کنم

اس ام اس خنده دار

دیـشب تو حال خوابیدم یکم اونور ترمم یه گلدون کاکتوس بود
صبـح مامانم اومده بایه نگرانی خاصی میگه گلدونه نیستش تو نخوردیش
یعنی شـما میگید منو چی فرض کرده ؟

اس ام اس خنده دار

یه بار رفـته بودم خونه فامیلمون به بچشون به شوخی گفتم چی دارین؟
.
.
.
.
.
.
گفت کباب داریم ولی مـامانم گفته هروقت تو رفتی میخوریم

اس ام اس خنده دار

لینک مستقیم: http://mihangram.com/funny-sms-38.html

سوهان عسلی

آموزش و نحوه درست کردن سوهان عسلی

آموزش و نحوه درست کردن سوهان عسلی

آموزش آشپزی

مواد لازم

خلال بادام                           2/1 پیمانه(150 گرم)
شکر                                  یک پیمانه سرخالی(150 گرم)
عسل سفت                        سه قاشق سوپخوری پر(150 گرم)
روغن آبکرده                         4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
زعفران سائیده                     یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

خلال بادام را می شوییم و در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم ،سپس شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی بهم می زنیم تا شکر ذوب و طلایی شود.
بعد بادام را داخل مایه می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا بادام نیز طلایی شود(سوهان عسلی را نباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا می شود)
وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم. برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا بسته شد سوهان عسلی آماده است.حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند. بعد از مایه با قاشق کوچک با فاصله روی سینی می ریزیم و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار می دهیم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف درداری محفوظ نگاه می داریم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-154.html

سوهان

فسنجان بادنجان (تیل قاتق)

فسنجان بادنجان (تیل قاتق)

مواد لازم خورش فسنجان

گردوی ساییده‌شده 200 گرم
گوجه‌فرنگی چهار عدد
پیازبزرگ یک عدد
سیر سرخ کرده یک قاشق مرباخوری
رب انار یک قاشق سوپخوری
بادنجان پنج عدد
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
آب پنج پیمانه


طرز تهیه فسنجان

گوجه ‌فرنگی را پوست کنده و نگینی خرد می‌کنیم و با کمی‌روغن تفت می‌دهیم. پیاز را رنده کرده و به گوجه ‌فرنگی اضافه می‌کنیم. گردو و رب‌انار را به مواد افزوده و به مدت پنج دقیقه تفت داده، آب را داخل مواد می‌ریزیم. نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می‌کنیم و یک ساعت و نیم زمان لازم دارد تا خورش جا بیفتد. (در صورت تمایل می‌توان سیر سرخ کرده نیز در خورش ریخت.)  بادنجان را از وسط نصف کرده و سرخ می‌کنیم و درون خورش می‌ریزیم.

نکته: بهتر است این خورش در قابلمه رویی آماده شود. تیل به معنی گل و قاتق به معنی خورش می‌باشد. نام این غذا به خاطر رنگ آن است و از غذاهای محلی استان مازندران می باشد.

خورش فسنجان با گوشت قلقلی


کوکوی گردو

کوکوی گردو

( رب انار )

مواد لازم

? گردوی آسیاب شده: 200 گرم
? تخم مرغ: 4 عدد
? پیاز درشت: 1 عدد
? رب انار: 2 قاشق غذاخوری
? کنجد خام: 1 قاشق غذاخوری
? زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری
? نمک و فلفل: به میزان لازم
? روغن: به میزان لازم
? جعفری، گوجه فرنگی و تربچه: برای تزئین

طرز تهیه

گردوی آسیاب شده یا چرخ شده را با پیاز رنده شده و تخم مرغ ها و نمک، فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسیاب شده را همراه با رب انار مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا مایه ی کوکوی ما بدست آید.
روغن را در تابه داغ کرده و مواد کوکو را مانند کوکوهای دیگر داخل روغن با شعله ملایم سرخ می کنیم.
پس از پختن کوکو آن را در دیس چیده همراه با جعفری و گوجه فرنگی و تربچه تزئین می کنیم.
نکته: این کوکو را به صورت سرد و گرم سرو می کنند.

( رب انار )